Θα το βολέψουν το… παλικάρι

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Καρπετόπουλος, δεν θα συνεχίσει στο συνδρομητικό κανάλι στο οποίο επί σειρά ετών αποτελούσε τον βασικό σχολιαστή στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα», όπου εξυπηρετούσε συγκεκριμένους σκοπούς.

Οι φήμες για τον λόγο που οδήγησε τις δυο πλευρές στο διαζύγιο υπήρξαν πολλές. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι δεν υπήρξε κάποιο περίεργο παρασκήνιο πίσω από την απόφαση της Nova, που δεν έγινε γνωστός.

Ο ίδιος ο Καρπετόπουλος μέσα από το blog του αρκέστηκε σε ένα σύντομο σχόλιο: «Η αβεβαιότητα που υπήρχε όλο το καλοκαίρι στη Nova ήταν και ο λόγος που μετά από επτά χρόνια τον Ιούλιο η σχέση μου με το κανάλι ολοκληρώθηκε. Εχω εκεί μόνο φίλους, επτά χρόνια δεν τσακώθηκα με κανέναν, ώστε να επιβάλλεται να του ζητήσω συγνώμη, εύχομαι σε όλους καλή δύναμη».

Πού θα βρει τον Αντώνη Καρπετόπουλου η επόμενη μέρα; Τηλεοπτικά ακόμα δεν έχει κλείσει κάπου και όσο το τοπίο παραμένει ρευστό δύσκολα θα υπάρξει άμεσα κάποια αξιόλογη πρόταση, ωστόσο το ταξίδι του στον θαυμαστό κόσμο των ΜΜΕ θα συνεχιστεί, αφού θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του στα «Νέα».

Η ιστορική εφημερίδα, η οποία πέρασε πρόσφατα στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη (που δεν θα άφηνε τον Αντώνη στους… πέντε δρόμους), θα έχει πλέον στο δυναμικό της και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη αρθρογράφου, σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν στον αθλητικό (και όχι μόνο) χώρο.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο στον κόσμο που ζούμε!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!