Περαστικά σας παλικάρια!

Όχι, ότι, δεν το ξέραμε. Απλά στην Ξάνθη επιβεβαιώθηκε. Δεν το μπορούν στον Ολυμπιακό το 50 – 50! Δεν το ξέρουν το παιχνίδι με 50 – 50. Είναι δύσκολο να μάθεις να κερδίζεις χωρίς… βοήθειες όταν επί σειρά ετών, φρόντιζαν για σένα ο Δημητρόπουλος, ο Γιάχος, ο Σπάθας, ο Παππάς και τόσοι άλλοι, που στριμώχνονταν στην ουρά για να εξυπηρετήσουν το μεγάλο αφεντικό.

Τους καταλαβαίνω απόλυτα και τους συμπονώ. Φαντάζομαι ότι είναι πολύ δύσκολο να ξυπνούν ένα πρωί και να αντιλαμβάνονται όχι μόνο ότι δεν είναι βασιλιάδες αλλά ότι είναι και γυμνοί. Το… κρεσέντο δηλώσεων του Μαρινάκη (αλήθεια δικαιούται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, απειλώντας μάλιστα τον Πρωθυπουργό της χώρας), αλλά και του μπαρμπά Σάββα, απλά επιβεβαιώνει ότι έχασαν τον έλεγχο.

Στη Λαμία είχαν την τύχη με το μέρος τους και κέρδισαν το παιχνίδι. Στην Ξάνθη είδαν την αλήθεια κατάματα. Ένα βαθμό δικαιούνταν να πάρουν, ένα πήραν. Στη σκέψη ότι μέχρι και πέρσι θα έφευγαν νικητές γιατί κάτι θα σκαρφίζονταν τα διαιτητικά εξαπτέρυγα τους, δικαιολογημένα τους… τρελαίνει. Οι εποχές που έπαιρναν το πεναλτάκι, που ο αντίπαλος έπαιαζε μόνιμα με 10 παίκτες και οι διαιτητές έκλειναν τα μάτια στις αντιαθλητικές ενέργειες των παικτών τους, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

Με πόνο ψυχής διαπίστωσαν ότι έκαναν… επενδύσεις σε λάθος κατεύθυνση. Μετά τον Τσίπρα, μπορεί να τα βάλουν και με τον Τραμπ ή τον Πούτιν. Όλοι θα τους φταίνε και όλοι θα αποτελούν κόκκινο πανί. Και όλα αυτά γιατί τους παίζουν 50 – 50. Φανταστείτε τι έχει να γίνει αν τους παίξουν οι διαιτητές όπως έπαιζαν τα εξαπτέρυγα τις υπόλοιπες ομάδες τόσα χρόνια.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!