«Να πεθάνουμε για τον τίτλο»

Όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ) για το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου είχε προγραμματιστεί δείπνο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου.

Αυτό ήταν προγραμματισμένο εδώ και μια εβδομάδα, ανεξαρτήτου αποτελέσματος και το παρών έδωσαν οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και των στελεχών.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του δείπνου ο Ιβάν Σαββίδη τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι μία οικογένεια και στις όμορφες στιγμές και στις δύσκολες.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μίλησε πολύ ωστόσο, έστειλε τα μηνύματα που ήθελε να περάσει. Ο λόγος του Ιβάν Σαββίδης ήταν ενωτικός με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος πως η ομάδα σύντομα θα είναι αυτή που πρέπει.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Σας καλώ να ξεχάσετε ότι άσχημο έχει γίνει μέχρι σήμερα. Δεν μπορούμε να ξαναβρούμε πράγματα που χάθηκαν και δεν έχει κανένα νόημα να μένουμε πίσω».

Είμαστε στην αρχή της χρονιάς και όλα μπορούν να διορθωθούν αν είμαστε όλοι μια οικογένεια. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σκέφτεται τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Χρειάζομαι ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους και όλοι μαζί να βάζουν τις ικανότητές τους προς όφελος της ομάδας.

Ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς, προπονητής, ομάδα και στελέχη είστε οι καλύτεροι στον τομέα σας στην Ελλάδα. Όμως οι καλύτεροι, δεν έχουν κάνει ακόμη την καλύτερη ομάδα.

Όλοι εμείς, εγώ και οι εργαζόμενοι είμαστε ουσιαστικά οι βοηθοί του προπονητή και των παικτών. 11 παίζουν αλλά 100 δουλεύουν για το κάθε παιχνίδι.

Είστε υποχρεωμένοι να πεθαίνετε για το πρωτάθλημα. Ή θα κερδίζουμε ή θα πεθαίνουμε στο γήπεδο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μου άρεσε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς».

Όσον αφορά το στραβοπάτημα στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε:

«Ακόμη και στο ματς χθες είδα παίκτες που πρώτα προσπαθούσαν να μην κάνουν λάθος και όχι να κερδίσουν το παιχνίδι» «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο ιδιαίτερη ομάδα στην Ελλάδα και είμαι ευλογημένος που η μοίρα με έφερε εδώ. Νιώστε το ίδιο και θα καταλάβετε στο τέλος τι έχετε πετύχει».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!