Στήριξη Ιβάν σε Λουτσέσκου

Η στάση του Ιβάν Σαββίδη απέναντι στον Ράζβαν Λουτσέσκου, ήταν η είδηση του δείπνου που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ ζήτησε επιτακτικά το πρωτάθλημα (δείτε εδώ) για άλλη μια φορά, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα αναφορικά με τον προπονητής της ομάδας.

Με τη φράση… «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή. Δεν μ´ άρεζε να τον έχω αντίπαλο και σίγουρα τον θέλω να εργάζεται για εμάς», κατέστησε σαφές ότι παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, δεν τείθεται θέμα προπονητή για τον ΠΑΟΚ.

Στόχος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, είναι ξεκάθαρα να δημιουργήσει αίσθημα ασφάλειας στην τεχνική ηγεσία προκειμένου να εργαστεί απερίσπαστα για την βελτίωση της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα, ώστε να διορθώσει ο Δικέφαλος την βαθμολογική του θέση.

Ο Σαββίδης παρά την πίκρα του για την ισοπαλία στη Ριζούπολη, προσπάθησε να μεταδώσει σε όλους την αισιοδοξία του για το μέλλον, περιμένοντας αποτελέσματα απο μια ομάδα που έχει κοστίζει πιο ακριβά απο κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League αλλά, δεν έχει καταφέρει ακόμα να το δείξει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, είχε τετ α τετ με όλους σχεδόν τους παίκτες (δείτε εδώ), σε μια προσπάθεια να τονώσει το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Σαββίδης πιστεύει στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και θεωρεί ότι με την πάροδο του χρόνου θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να δείξει ποιος είναι οι πραγματικές του δυνατότητες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!