«Ο ΟΣΦΠ στα συμβούλια, ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο»

Αντέδρασε επίσημα ο ΤΑΠ ΠΑΟΚ, για την απόφαση της ΕΣΑΠ να επιτρέψει σε κάθε ομάδα, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα να χρησιμοποιεί επτά ξένους αθλητές.

Ωστόσο, για να περάσει η παραπάνω απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ, θα πρέπει να το εγκρίνει η ΕΟΠΕ και ο ΠΑΣΑΠ. Εφόσον δεν περάσει αυτό, τότε η ΕΣΑΠ μπορεί να ενεργοποιήσει τον όρο της προκήρυξης της, που θα λέει ότι οι ομάδες που έχουν μόνο κοινοτικούς ξένους αθλητές, μπορούν να δηλώσουν έως και επτά στο φύλλο αγώνος.

Ενώ, αν έχει έναν αθλητή μη κοινοτικό (πχ ο ΠΑΟΚ έχει δυο, Σαφράνοβιτς-Γκόμεζ), τότε το σύνολο που μπορείς να δηλώσεις στον αγώνα, θα είναι τέσσερις.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν αντιδράσεις και από τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι με την παραπάνω απόφαση θα χάσουν αρκετές ευκαιρίες, καθώς όλες οι ομάδες θα ψάχνουν περιπτώσεις ξένων αθλητών.

Στο πλαίσιο αυτό, ήρθε και η επίσημη αντίδραση του ΠΑΟΚ, με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Κώστα Παϊσιάδη να ρίχνει τις ευθύνες στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν στο παρασκήνιο, με αποτέλεσμα να πάρουν το «οκ» από τις ομάδες.

Διαβάστε εδώ την συνέχεια 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • Γιάννης Αγιάννης

    Και ο ΠΑΟΚ κύριε Παϊσιάδη μας; Γιατί να μην κινηθεί στο παρασκήνιο ώστε να ΑΚΥΡΩΣΕΙ αυτό που προσπάθησε ο γαύρος; Γιατί περίμενε να γίνει πρώτα και μετά να βγει παραπονούμενος; Η μήπως είναι τόσο αφελής η διοίκηση που πίστευε οτι ο γαύρος ΔΕΝ θα κινηθεί παρασκηνιακά.
    Ενα ξέρω κε Παϊσιάδη μας. Ότι ο ΠΑΟΚ διοικείται σε πολλά τμήματά του από φλώρους και ανίκανους.
    Το διοικείν εστί προβλέπειν κύριε Παϊσιάδη μας. Κι εσείς είτε δεν μπορέσατε να προβλέψετε τι θα έκανε ο γαύρος είτε να το πληροφορηθείτε εγκαίρως. Και τα δυό υποδηλώνουν ΣΟΒΑΡΗ αδυναμία άσκησης διοίκησης. Μου θυμίζετε τον άλλον τον ανεκδιήγητο του χάντμπολ που τον είχε κάνει μπαλάκι του τένις ένας βλαχοδημαρχάκος στης Δυτικής Θεσσαλονίκης επί τρεις μήνες. Δεν ξέρω αν είστε καλος άνθρωπος κε Παϊσιάδη μας. Μάλλον. Ετσι δείχνουν οι φωτογραφίες σας. Καλή φάτσα. Καθαρή κι έντιμη. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν θέλει απλώς καλούς ανθρώπους. Χρειάζεται πρωτίστως ΙΚΑΝΟΥΣ και δευτερευόντως καλούς ανθρώπους. Αλλιώς θα σας γλεντάει ο κάθε απατεωνίσκος του Πειραιά και μεις θα σκάμε από τα νεύρα μας.