Παραιτήθηκε ο Παπαθεοδώρου

Παρελθόν αποτελεί από τον Sport FM, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Ο επικεφαλής του γνωστού portal www.sdna.gr, υπέβαλε την παραίτηση του από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας σε σχέση με το ύφος και την στρατηγική του ραδιοφωνικού σταθμού.

Την απόφαση του ανακοίνωσε σε ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, όπου αναφέρει τα εξής:

Μετά από δυο υπέροχα χρόνια στο πρώτο αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας, ήρθε η ώρα για τους τίτλους τέλους.

Από τη στιγμή που έχουμε διαφορετική φιλοσοφία για την επόμενη ημέρα και ιδεολογικά δεν συμβαδίζουμε πουθενά με την νέα τάξη πραγμάτων, είναι αναπόφευκτο να μην συνυπάρξουμε άλλο και να κρατήσουμε μόνο τις ωραίες αναμνήσεις. Απόλαυσα κάθε στιγμή σε αυτά τα δυο χρόνια και ειδικότερα ότι υπήρξα μέλος του ραδιοφώνου που συνέβαλε καθοριστικά ώστε να διαλυθεί η Εγκληματική Οργάνωση του ποδοσφαίρου, όταν ως τότε όλα τα μικρόφωνα ήταν κλειστά για τους «αντιφρονούντες” στο σύστημα.

Όπως απόλαυσα το γεγονός ότι υπήρξα για δύο χρόνια σχολιαστής του ΣΚΑΙ (στον οποίο έχω ενημερώσει από τον Μάιο τους αρμόδιους ότι δε θα συνεχίσω, είτε υπάρξει είτε δεν υπάρξει Kick Off).

Θέση για μένα δεν υπήρχε υπό αυτές τις συνθήκες, νομίζω το κατανοείτε όλοι, και με τα συγκεκριμένα δεδομένα αυτή είναι η καλύτερη λύση για όλους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κορυφαίο σε όλα George Kosmas που με έφερε στον σταθμό και μου έδωσε απόλυτη ελευθερία σε δύσκολους καιρούς για πολυφωνία, στον Aris Asvestas που ήμασταν παρέα κάθε απόγευμα και ζήσαμε μαζί το όνειρο της ανατροπής των εγκληματιών, και σε όλα τα παιδιά της παραγωγής (Kwnstantina Panoutsou, Greg Pozios, Stavros Hondrothymios) που με ανέχθηκαν. Συγνώμη σε όλους όσους αδικήσαμε με κάτι που είπαμε, καλή συνέχεια στο Νο1 καράβι των ερτζιανών…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!