Σενάριο διάλυσης του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με τη θηλιά στον λαιμό και το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη μέρα κάθε άλλο παρά περιθώρια αισιοδοξίας αφήνει. Αν ο σύλλογος δεν αλλάξει χέρια, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κι αυτό δεν είναι πλέον σενάριο, αλλά μοιάζει με αναπόφευκτη εξέλιξη.

Γιατί;

Διότι η πλευρά Αλαφούζου ξεκαθάρισε και στις συναντήσεις ότι δεν είναι διατεθειμένη η παρούσα διοίκηση να αναλάβει ακόμα και να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, στις προθέσεις του Αλαφούζου είναι να ανακοινώσει ότι αποχωρεί άμεσα. Δεν θέλει να παραμείνει ούτε μια μέρα περισσότερη στο ποδόσφαιρο και όλοι αντιλαμβάνονται τι επιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τις υποχρεώσεις σε ΙΚΑ, εφορία, ποδοσφαιριστές και προμηθευτές να τρέχουν.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • Alisidas

  Κριμα για τα βαζελια κριμα οι τυχο…….ες εξω απο το ποδοσφαιρο μαζοι μετην παρεουλα τουε.

 • Το θέμα είναι ποιος κατέχει τις μετοχές. Αν είναι στα χέρια του Γιάννη, δύσκολα να αποχωρήσει τουλάχιστον έτσι όπως το σκέφτεται.

 • Dr House

  Κρίμα για τη φουρνιά του Πίσπα, του Χατζηγιοβάνη, του Ευαγγέλου και του Μουνιέ…

  • Dimitris

   !!!

 • Dimitris

  Μή τό γελάς Κώστα, θά τό δούμε κι αυτό, τού στίλ «κρίμα γιά ένα τόσο ιστορικό σωματείο κι έναν ένδοξο αντίπαλο μας» κ.λ.π.
  απ’τόν ξεκούτη.