«Να βελτιώσουμε την συγκέντρωση μας”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην κάμερα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Gaziantep για το “International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas”.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι οι παίκτες του έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία στο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο μέρος έχασαν τη συγκέντρωση τους, ενώ ανέφερε ότι όλα αυτά τα φιλικά παιχνίδια βοηθούν την ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Ήταν ακόμα ένα παιχνίδι προετοιμασίας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρουσιαστήκαμε με αρκετά σημαντικά μειονεκτήματα, όπως η έλλειψη συγκέντρωσης και ενέργειας. Από την μία πλευρά, έχουμε παίξει δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και είχαμε ταξίδι για να έρθουμε εδώ, αλλά από την άλλη αυτός είναι ο τρόπος που θα παίξουμε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και θα πρέπει να προσαρμοστούμε.

Είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο ημίχρονο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, τα οποία οφείλουμε να κρατήσουμε και σίγουρα κάποια πράγματα που μας προβλημάτισαν, όπως η συγκέντρωση μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θα πρέπει και αυτά να τα ελέγξουμε και να τα βελτιώσουμε.

Έχουμε ακόμα δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια τις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν τη δυνατότητα να καταλάβουμε καλύτερα τις δυνατότητες και τις αδυναμίες που έχουμε και το πιο σημαντικό από όλα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίξουν μαζί, να συνεννοηθούν καλύτερα και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς».

Για την απουσία των Κλάσεν και Χαραλαμπόπουλου: «Τόσο ο Όουεν Κλάσεν, όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι δύο σημαντικοί παίκτες για εμάς. Σε όλη τη χρονιά θα πρέπει να μάθουμε να παίζουμε με απουσίες. Δεν είναι μειονέκτημα για εμάς η απουσία τους, καθώς πρόκειται για φιλικά παιχνίδια, μακάρι τα παιδιά να είναι καλά στα επίσημα ματς.

Για εμάς είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε διάφορα σχήματα, που δεν είχαμε δοκιμάσει ως τώρα, ειδικά με την απουσία του Klassen. Αυτό μας οδηγεί σε ακόμα περισσότερα συμπεράσματα και φυσικά δίνει την ευκαιρία και σε άλλους παίκτες να παίξουν και σε άλλες θέσεις και να δούμε τι μπορούν να προσφέρουν εκεί».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!