Προς… διάλυση ο Παναθηναϊκός

O Γιάννης Αλαφούζος αφού ανακοίνωσε πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό θα παραδώσει τις μετοχές του σε συμβολαιογραφικό γραφείο και τα θέματα του της αθηναϊκής ομάδας θα είναι στα χέρια των Τουμαζάτου, Παναγόπουλου και Μπαλωμένου.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωση ο MR ΣΚΑΪ: «ζήτησα από τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ηγηθεί σε μια προσπάθεια σωτηρίας της ομάδος καλώντας σε συστράτευση όλους τους Παναθηναϊκούς που μπορούν να συνεισφέρουν» και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας θα συγκροτήσει μια επιτροπή σωτηρίας.

Το ίδιο είχε κάνει και ο Τάκης Οικονομόπουλος στον Ερασιτέχνη με τον Κωνσταντίνου να έρχεται άμεσα σε επαφή με διάφορους επιχειρηματίες και παλιούς μετόχους.

Το πλάνο σωτηρίας προβλέπει μεγάλες περικοπές στην ΠΑΕ, μείωση υπαλλήλων, μείωση ακόμα και στις προμήθειες μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά και πωλήσεις παικτών με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να μπορεί να προσφέρει τα περισσότερα χρήματα.

Πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να βάλει στα ταμεία της ΠΑΕ περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ είναι ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τους πράσινους να περιμένουν άμεσα χρήματα και από τη Νοva.

Με τα 2 εκατομμύρια από την πώληση του διεθνούς τερματοφύλακα ο Παναθηναϊκός θα βγάλει τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με το πλάνο, ο Γιάννης Αλαφούζος τα χρέη που θα αναλάβει (μέχρι 20 εκατομμύρια ευρώ) θα τα βάλει σταδιακά σε τρία χρόνια.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • Blanker

    Δεν θέλω να διχάσω, ούτε να γίνω μάντης κακών, αλλά κάποια στιγμή αυτό θα συμβεί και στον ΠΑΟΚ. Είναι προδιαγεγραμμένο. Μόνο να δει κανείς ανακοινώσεις και τα σχόλια κατά του Σαββίδη μετά το ματς με την Εστερσουντ θα το καταλάβει. Δυστυχώς είτε το θέλουμε είτε όχι, στις μεγάλες ομάδες, οι οργανωμένοι λειτουργούν σαν καρκίνωμα. Είτε θα το τιθασεύεις όπως κάνει ο Μαρινάκης με τους «υπαλλήλους» της 7, είτε αυτό, όπως έγινε με τον Τζίγγερ, τον Γράντα, τον Βουλινό, τον Μυτιλιναίο και τον Θεοδωρίδη στην Γρια. θα σε φάει.