«Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ»

Για την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ, τις συχνές αλλαγές στον πάγκο της ΑΕΛ και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας, Θωμάς Ναζλίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:

Για το ματς του Σαββάτου: «Είχαμε δει ότι ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια μακριά από την Τούμπα δεν έχει την ίδια δύναμη. Είπαμε ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό για να κάνουμε μία νέα αρχή για την ομάδα. Αυτό έγινε σε μεγάλο βαθμό και πήραμε θετικό αποτέλεσμα».

Για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στους μεγάλους και τις μικρές ομάδες έχουν εξαλειφθεί. Ο Ολυμπιακός και σήμερα δεν μπόρεσε να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ τα ίδια. Η ΑΕΚ έχει μία σταθερότητα. Αλλά δεν υπάρχουν αυτές οι διαφορές που λες ότι τα παιχνίδια είναι… χαμένα ή κερδισμένα εύκολα. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό».

Για τον ΠΑΟΚ: «Το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι πολύ καλό. Οι ποδοσφαιριστές είναι εγνωσμένης αξίας αλλά αυτό που δείχνουν στον αγωνιστικό χώρο δεν δικαιολογεί ούτε τα ονόματα τους ούτε την ιστορία που έχουν. Πέρυσι αντιμετώπισα τον ΠΑΟΚ και φέτος τον περίμενα καλύτερο».

 

Για το γκολ του Κρίζμαν σχετικά με το αν μπήκε κατά λάθος: «Δεν μίλησα με τον Κρίζμαν. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε να κάνει ένα τέλειο πλασέ και να πήγαινε δοκάρι».

Για την συνέχεια μετά την ισοπαλία: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Να μην επαναπαυτούμε σε αυτή την εμφάνιση για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Και να μπορέσουμε μακριά από την έδρα μας να κατακτήσουμε βαθμούς και να έχουμε καλύτερη εικόνα. Αν το καταφέρουμε, είμαστε μέσα στο στόχο μας».

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!