Μείον 3 αν δεν πληρώσει τον Ταυλαρίδη!

Οι Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ δέχτηκαν να πάρουν λιγότερα χρήματα και να υπογράψουν νέους διακανονισμούς για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον ανένδοτο Ταυλαρίδη που έκανε την καταγγελία στην ΕΠΟ!

Σε συμφωνία με τους εκπροσώπους των Σεμπάστιαν Λέτο, Μάικλ Εσιέν και Χοσέ Τοτσέ, προκειμένου να πάρουν το 1/5 της δόσης που τους αναλογεί έφτασε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός.

Οι επαφές κράτησαν σχεδόν όλο το διάστημα της ημέρας και το θετικό για το τριφύλλι είναι ότι άπαντες οι ξένοι παίκτες δέχτηκαν να βοηθήσουν σε αυτή την πρωτόγνωρα τραγική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις παίκτες θα υπογράψουν νέο διακανονισμό με μικρότερα ποσά σε 25 ημέρες, όταν και θα υπάρξουν οι νέες και τελικές συναντήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, Στάθης Ταυλαρίδης, παραμένει ανένδοτος και την Τρίτη έκανε πράξη την απειλή του για καταγγελία στην ΕΠΟ και ποινή -3 βαθμών!

Η εκδίκασή της θα γίνει τη Δευτέρα και ο Παναθηναϊκός έχει πλέον δύο δρόμους για να αποφύγει το -3. Ο πρώτος να πληρώσει μέχρι τη Δευτέρα τις 30 χιλ. ευρώ της προβλεπόμενης δόσης και ο δεύτερος να πληρώσει εντός προθεσμίας μίας εβδομάδας, ξεκινώντας από την προσεχή Δευτέρα, ολόκληρο το ποσό που οφείλεται (97 χιλ. ευρώ).

πηγή: sdna


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!