«Οι μικροί δεν φοβούνται τους μεγάλους”

Για την παρουσία της Λαμίας (επόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα) στη Super League αλλά και τη νίκη της Δευτέρας επί του Πανιωνίου, μίλησε ο Μπάμπης Τεννές

Ο Έλληνας προπονητής δήλωσε αναλυτικά:

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο: «Ήταν ευτυχία που φτάσαμε σε μια νίκη πολύ σημαντική απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που είναι ο Πανιώνιος. Δεν πιστεύαμε ότι παίζαμε με έναν τόσο καλό αντίπαλο. Αφού κλείναμε τα μάτια μας. Η παρουσία του κόσμου ήταν καταλυτική στο ματς. Το καλοκαίρι επιλέξαμε να κρατήσουμε τους παίκτες και όχι να πάμε σε πολλές μεταγραφές. Υπήρχε μια ηθική υποχρέωση απέναντι τους, αλλά και εκείνοι απέδειξαν την ποδοσφαιρική τους αξία. Είναι όμως νωρίς να βγάζουμε συμπεράσματα. Θα είμαστε σε ένα γκρουπ ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του: «
Όταν έγινε η κλήρωση δεν σας κρύβω ότι ταράχθηκα γιατί στα οκτώ πρώτα παιχνίδια είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας όλες τις μεγάλες ομάδες. Η δυναμική και τα ονόματα των ομάδων αυτών μας τρόμαζε. Η ομάδα μας όμως σε κάθε ματς παίζει για τη νίκη και αυτό το έχουμε αποφασίσει να κάνουμε και ευτυχώς τα πράγματα πάνε μέχρι τώρα καλά».

Για το ποια ομάδα της Super League ξεχωρίζει: «Οι μεγάλες ομάδες ακόμα δεν έχουν βρει τις ισορροπίες τους και τον τρόπο που πρέπει να παίζουν. Οι μικρές ομάδες παράλληλα έχουν αποκτήσει μαχητικότητα και δεν έχουν τον φόβο που είχαν απέναντι στους μεγάλους. Από τις ομάδες ας πούμε που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα, ο Πανιώνιος του πρώτου 25λεπτου ήταν ο καλύτερος».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!