Παράτησαν τον Κούγια!

Παρά το γεγονός ότι ο διοικητικό ηγέτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, άλλαξε γνώμη και τελικά δεν θέτει προς πώληση της ΠΑΕ, εντούτοις έκανε δεκτές τις παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου που είχε ζητήσει ο ίδιος, ώστε να διευκολυνθεί ο νέος αγοραστής…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Όπως είναι γνωστό ο κ. Κούγιας είχε ζητήσει τις παραιτήσεις όλων των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, ώστε να διευκολυνθεί ο τυχόν νέος αγοραστής να τοποθετήσει στο νέο Δ.Σ. πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης του.

Μετά την απόφαση του κ. Κούγια να μην πουλήσει τις μετοχές του, ο κ. Κούγιας αποφάσισε να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις μόνο των κ.κ. Παλαιοχωρλίδη Ηλία και Σοφή Νικολάου, Α’ και Γ’ Αντιπροέδρων αντίστοιχα και να προτείνει στις θέσεις τους τους κ.κ. Πουλαράκη Σταύρο, πρώην αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας και Τσιαπάλα Μπάμπη, απόστρατου αξιωματικού του Ελληνικού Στρατού.

Μέχρι τις 18/11/2017 που έχει προκυρηχθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων, θα ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα που θα πλαισιώσουν το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!