Το μέλλον δεν είναι… δώρο!

Όταν οι άνθρωποι μιλούν για σένα, υπάρχεις και για τον Ιβάν Σαββίδη, θα μιλούν για πάντα αν κατασκευάσει τη Νέα Τούμπα. Κάπως έτσι θα καταφέρει να υπάρχει για πάντα! Και όλοι όσοι ζήσουν σε αυτή την εποχή και είναι φίλοι του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί, όπως ήταν όλοι όσοι έζησαν από κοντά τις εργασίες της Τούμπας και τον πρώτο αγώνα που διεξήχθη στα εγκαίνια της το 1959.

Αυτό το έργο θα είναι το σημαντικότερο επίτευγμα του Ιβάν Σαββίδη και ότι πιο μεγάλο έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ. Τα πρωταθλήματα θα έρθουν, οι επιτυχίες, οι νίκες. Τίποτα όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το χτίσιμο του νέου σπιτιού του Δικεφάλου.

Το μέλλον είναι εδώ, απλά δεν είναι ευρέως διαδεδομένο ακόμη. Πολλοί δεν έχουν ακόμη καταλάβει τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ από τη στιγμή που ανέλαβε την ΠΑΕ. Ούτε όταν έσωσε τον ΠΑΟΚ από την αφάνεια, ούτε με το πλήρωμα των χρεών το κατάλαβαν, ούτε με το Κύπελλο, ούτε με τις μεταγραφάρες. Σύντομα όμως όλοι θα το κατανοήσουν. Όταν ξεκινήσουν τα έργα για την πραγματοποίηση αυτού του μεγάλου ονείρου, τότε θα πιστέψουν όλοι. Διότι τίποτα δεν μειώνει την αγωνία αλλά και την καχυποψία, πιο γρήγορα από τη δράση.

Η χρυσή εποχή του ΠΑΟΚ είναι μπροστά, όχι πίσω. Το μέλλον ανήκει σ’ αυτούς που πιστεύουν στα όνειρά τους. Αν αρχίσουν όλοι να κάνουν ότι είχαν συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια και να τσακώνονται για το παρελθόν και το παρόν, θα ανακαλύψουν ότι χάνουν το μέλλον.

Η απόφαση για την Τούμπα και το λαμπρό «ασπρόμαυρο» μέλλον, πρέπει να γίνει κατανοητό πως δεν είναι δώρο αλλά επίτευγμα, ένα επίτευγμα όλων. Είναι επίτευγμα όλης της οικογένεια του ΠΑΟΚ, που πρέπει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών. Τώρα ο Δικέφαλος, τους έχει όλους περισσότερο ανάγκη από ποτέ.

Το ίδιο και ο Ιβάν Σαββίδης που θα πρέπει να νιώσει ακόμη πιο πολύ την αγάπη όλων, όχι προς το πρόσωπο του αλλά προς την ομάδα. Άλλωστε Κανένας άνθρωπος δεν είναι σε θέση να σηκώσει ένα βράχο μόνος του.

Χρειάζεται λοιπόν περισσότερη συσπείρωση, ίσως και μεγαλύτερη οργάνωση όλων των μελών της οικογένειας του Δικεφάλου, διότι όσο γιγαντώνεται η ομάδα τόσο περισσότερα χτυπήματα θα δεχτεί.

Ο στόχος της δημιουργίας της Νέας Τούμπας ας γίνει σύμβολο μάχης και ενότητας για οτιδήποτε ΠΑΟΚτσήδικο. Άλλωστε με την ομόνοια πετυχαίνει κανείς τα μεγάλα κατορθώματα και η Νέα Τούμπα θα είναι το μεγαλύτερο απ΄ όλα. Αιώνιο, παντοτινό…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!