Η ιστορία συνεχίζεται…

Μπορεί σε δύο εβδομάδες το πρωτάθλημα να κάνει επίσημα πρεμιέρα όμως λύση δεν έχει βρεθεί στο θέμα των ξένων και των κοινοτικών που θα δηλώνονται στο φύλλο αγώνα. Με επιστολή της προς την ΕΟΠΕ η ΕΣΑΠ τόνισε ότι επιθυμεί επτά ξένους με την ομοσπονδία να σημειώνει ότι θα εξετάσει την πρόταση τις επόμενες μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΣΑΠ είχε ζητήσει να αναγράφονται μέχρι 7 κοινοτικοί στο φύλλο αγώνα. Αν οι ομάδες δεν είχαν κοινοτικούς τότε αναγράφονταν τέσσερις ξένοι. Η πρόταση αυτή βρήκε αντίθετο τον ΠΑΣΑΠ και η ΕΟΠΕ πρότεινε 5 κοινοτικούς, πρόταση με την οποία συμφώνησε η ΕΟΠΕ, αλλά όχι ο ΠΑΣΑΠ.

Ο ΠΑΣΑΠ όμως, έκανε τη δική του αντιπρόταση λέγοντας να υπάρχουν έως 5 κοινοτικοί στις, ομάδες αλλά να δηλώνονται 4 στο φύλλο αγώνος κι αυτό όμως με την προϋπόθεση ότι οι ομάδες θα προχωρήσουν σε άμεση υπογραφή συμβολαίων με τους αθλητές και θα καταργηθούν τα δίωρα απασχόλησης.

 

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ συνεδρίασε την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν 28 μεταγραφές Κυπρίων αθλητών και αθλητριών σε ελληνικά σωματεία.

Αποφασίστηκε να ζητηθεί η ανάληψη από την Ελλάδα, ενός προκριματικού ομίλου των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων Παίδων και Νεανίδων.

Αποφασίστηκε η ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας Παίδων στον Στέφανο Νανά.

Παρουσιάστηκαν οι προτάσεις ΕΣΑΠ και ΠΑΣΑΠ για τον αριθμό των αλλοδαπών αθλητών που θα αγωνίζονται σε κάθε αγώνα, στο πρωτάθλημα της VolleyLeague 2017-18. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει τις προτάσεις αυτές και θα αποφασίσει σχετικά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εγκρίθηκαν οι πίνακες διαιτητών ανά κατηγορία για την περίοδο 2017-18.

Εγκρίθηκε ως νέο σωματείο της ΕΟΠΕ ο ΓΣ Αρίων Περιστερίου.

Θα ξεκινήσει συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας» για εθελοντές δότες του μυελού των οστών και η Ομοσπονδία θα είναι αρωγός στη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, παρουσιάζοντας τη νέα αυτή προσπάθεια σε όλες τις ενώσεις.

Το ΔΣ της ΕΟΠΕ ενημερώθηκε για το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο απήλλαξε των κατηγοριών τον πρώην Πρόεδρο, Αθανάσιο Μπελιγράτη, και τα πρώην μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας: Νικόλαο Μακρή, Θεοφάνη Τσιόκρη, Γεώργιο Χατζημανώλη, Άγγελο Τζίμο, Θεόδωρο Βουδούρη για τα έργα Προολυμπιακής προετοιμασίας, Παιανίας και Αγίου Κοσμά».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!