«Πρίγιοβιτς, ο Μέγας Αλέξανδρος»

Η επόμενη ημέρα του θριάμβου της Εθνικής Σερβίας ανήκει στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς!

Τρομερές αναφορές στον killer του ΠΑΟΚ, ο οποίος με το γκολ απέναντι στη Γεωργία χάρισε στη Σερβία την πρωτιά στον 4ο όμιλο και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ.

Σύσσωμος ο Τύπος της Σερβίας υποκλίνεται στον Πρίγιοβιτς, τον οποίο προσφωνούν ως… «Σέρβο Ζλάταν και Μέγα Αλέξανδρο».

Συγκεκριμένα, η «Mozzartsport», που βαθμολογεί με οχτώ τον φορ του ΠΑΟΚ, έχει τίτλο στην κριτική της: «Η καρδιά των λιονταριών κι ο Μέγας Αλέξανδρος» ενώ συνεχίζει λέγοντας: «Κοφτερός! Ο νέος αγαπημένος των Σέρβων φιλάθλων. Δεν μας έκανε εντύπωση. Δεν ήταν μόνο η ομαδικότητά του. Θυσιάστηκε ο ίδιος, πήρε μονομαχίες, μοίρασε μπαλιές. Η παρουσία του Πρίγιοβιτς ήταν πολύ χρήσιμη, αλλά η ικανότητά του ακόμα μεγαλύτερη. Δεν έχει μόνο δύναμη, αλλά και αίσθηση του χώρου και του παιχνιδιού. Ήταν ο παίκτης του αγώνα».

Την ίδια ώρα, η «Blicsport» αναφέρει: «Ο Σέρβος Ζλάταν, νέος αγαπημένος της Εθνικής.

Ήρωας! Ο Μέγας Αλέξανδρος! Τι καρδιά που έχει αυτός ο σκόρερ! Ο Πρίγιοβιτς χρειάστηκε πολύ λίγο χρόνο για να βρει δίχτυα. Πολύ γρήγορα από τη στιγμή που ήρθε από τον πάγκο, πέτυχε αυτό που ήθελε. Στην πέμπτη συμμετοχή του με τη Σερβία, πέτυχε το πρώτο του γκολ που έφερε τη Σερβία στο Μουντιάλ. Επιβεβαίωσε ότι είναι ο Σέρβος Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κι ο νέος αγαπημένος της Εθνικής».

Οι Σέρβοι εκτιμούν ότι ο «Πρίγιο» θα εκτοξεύσει την τιμή του, με την ιστοσελίδα «alo.rs» να σημειώνει: «Η τιμή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα τρία εκατομμύρια ευρώ, αλλά σίγουρα θα εκτοξευτεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο ματς με την Αυστρία είχαν βρεθεί άνθρωποι της Μπράιτον».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!