Τη γλίτωσε φθηνά ο Κούγιας!

Πολύ φθηνά τη γλίτωσε ο Αλέξης Κούγιας για το φτύσιμο στον Ελ Καντουρί το οποίο έδειξαν και οι κάμερες της NOVA αλλά αποθανατίστηκε και σε φωτογραφίες!

Στον γνωστό νομικό το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο επέβαλλε μόλις δύο μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 10.000 ευρώ πρόστιμο.

Με απλά λόγια τόσο κοστολογείται από τα πειθαρχικά όργανα η απαράδεχτη ενέργεια κάποιου να φτύσει κάποιον άλλον!!!

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού οργάνου για τον Κούγια αναφέρει τα εξής:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας».

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!