«Δίπλα στον Ιβάν για Νέα Τούμπα»

Στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, με φόντο τα σχέδια για το σύγχρονο γήπεδο του Δικέφαλου στάθηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα στηρίξει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ για την κατασκευή νέου γηπέδου στη Τούμπα.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για την πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να προχωρήσει στην ολική ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας: «Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη και με χαρά δεχθήκαμε την ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη ότι σκέφτεται την ανακατασκευή ενός σημαντικότατου για τη χώρα γηπέδου.

Ενός ιστορικότατου γηπέδου που χρειάζεται μια πλήρη αναμόρφωση, η οποία θα είναι προς όφελος και του ΠΑΟΚ και όλης της Θεσσαλονίκης.

Γι’ αυτό κι εμείς οι φορείς, Δήμος και Περιφέρεια, οφείλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη και να δούμε πώς αξιοποιώντας κάποια κονδύλια να συμβάλλουμε οικονομικά σε κάποιες παρεμβάσεις που χρειάζονται στον περιβάλλοντα χώρο. Ο χώρος αυτός ανήκει στο Δημόσιο και θα χρειαστεί τροποποιήσεις. Θα πρέπει να γίνουν κάποια έργα».

Για το αν θα απαιτηθεί η κατασκευή νέων οδικών αρτηριών: «Είναι προφανές πως ένα νέο γήπεδο και ο φόρτος που έχει η Τούμπα δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί από το υφιστάμενο οδικό δίκτυο. Θα πρέπει να γίνουν μελέτες για να δούμε πώς θα γίνεται η πρόσβαση των φιλάθλων και θα πώς θα γίνει πιο εύκολη η ζωή των κατοίκων. Η Περιφέρεια δηλώνει παρούσα στο 100%».

Για το αν μίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη: «Μιλήσαμε πρόσφατα και θα μιλήσουμε και με λεπτομέρειες το επόμενο διάστημα. Εμείς ως Περιφέρεια, και είμαι σίγουρος πως και ο Δήμος θα κάνει το ίδιο, δηλώνουμε «παρών» στην προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη. Ελπίζω σύντομα πως θα έχουμε στα χέρια μας μια ολοκληρωμένη πρόταση που θα μπορέσουμε να συζητήσουμε εκτενώς».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • TomN

  Το σχόλιο του Τσαλτιδη και τις αυτόνομης-αυτόματης 10 για τις δηλώσεις του τζιτζικωστα ….και γρήγορα παρακαλώ

 • kostas.cohi

  Ειπε ο ανθρωπος που δεν εχει ουτε ενα ενσημο στη ζωη του και απο τοτε που γεννηθηκε ειναι πολιτικος μπουλης με γυαλια.

  • floyd

   Το καλυτερο-καταλληλο σχολιο για να μην βαλει εμποδια,να βοηθησει τον ΠΑΟΚ στο θεμα του νεου γηπεδου.
   Ανεπαναληπτη ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για τη νοημοσυνη σου.