Ανεβάζει στροφές ο Τζάλμα

Σε στάδιο ολικής επανένταξης βρίσκεται ο Τζάλμα Κάμπος, που σύντομα θα τεθεί στην διάθεση του Ράζβαν Λουτέσκου, ενώ το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης έβγαλαν και ο Δημήτρης Λημνιός με τον Ντοριάν Λεβέκ.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Συνδυαστική για άλλη μια φορά η δουλειά στην προπόνηση του ΠΑΟΚ με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ρίχνει βάρος τόσο στην φυσική κατάσταση όσο και στην τακτική.

Οι παίκτες του Δικεφάλου μετά το ζέσταμα και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο μοιράστηκαν σε επιθετικογενείς και αμυντικογενείς παίκτες. Το ένα γκρουπ έκανε ανάπτυξη και τελειώματα, ενώ το δεύτερο παιχνίδια δύο εναντίον δύο με στόχευση στην αντοχή.  Στη συνέχεια οι ρόλοι αντιστράφηκαν με τους αμυντικούς να δουλεύουν πάνω στην ανασταλτική λειτουργία και τους επιθετικούς να δουλεύουν στη φυσική κατάσταση.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, το 80% της προπόνησης και βρίσκεται σε στάδιο ολικής επανένταξης, ενώ οι Λημνιός, Λεβέκ, προπονούνται κανονικά. Με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του ενσωματώθηκε ξανά κι ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος επέστρεψε από τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Την Τετάρτη (11.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!