Στους πελάτες του ΟΣΦΠ οι σουίτες της Εθνικής

Ένα από τα θέματα που έχουν ενοχλήσει τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ και αφορά τη σύμβαση την οποία υπέγραψαν οι προηγούμενες αιρετές διοικήσεις της ομοσπονδίας με την «Καραϊσκάκη ΑΕ», έχει να κάνει με τη χρήση των σουιτών στους αγώνες της Εθνικής Ανδρών.

Όπως προβλέπεται στη σύμβαση οι σουίτες του γηπέδου Καραϊσκάκη, δεν έχουν παραχωρηθεί για τους αγώνες της Εθνικής στην ΕΠΟ αλλά παραμένουν στην κατοχή αυτών που τις έχουν ενοικιάσει για τους αγώνες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μπορούν να τις χρησιμοποιούν και για τους αγώνες της Εθνικής.

Επομένως το συγκεκριμένο κομμάτι του γηπέδου, ακόμα και όταν το Καραϊσκάκη παραχωρείται στην ΕΠΟ, ανήκει στους πελάτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι μπορούν να προσέρχονται απρόσκοπτα, παρότι δεν πρόκειται για αγώνες του Ολυμπιακού και να φιλοξενούν όσους θέλουν.

Και αν επί των διοικήσεων του Σαρρή και του Γκιρτζίκη, αυτό δεν αποτελούσε πρόβλημα αφού πολλά από τα μέλη εκείνων των διοικήσεων είχαν το «ελεύθερο» μα ανεβοκατεβαίνουν στις σουίτες και να λαμβάνουν στο περιθώριο των αγώνων της Εθνικής αποφάσεις για το μέλλον της ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου, σήμερα από κάποιους στην ΕΠΟ, αυτό το κομμάτι της σύμβασης χαρακτηρίζεται ως «σκάνδαλο».

πηγή: sdna


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • Dimitris

  Γραμμένε πάρε τό σφουγγαρόπανο γιατί σέ βλέπω νά παίρνεις τό μπούλο.
  Έχεις ανοιχτά θέματα καί δέν έχεις ακόμη φροντίσει σχεδόν τίποτα.
  Κάποιοι τά βάλανε μέ θεούς καί δαίμονες γιά νά σέ βάλουν εκεί, μήν χρονοτριβείς.

 • giorgos070

  ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΦΣΠ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.ΦΑΤΑΟΥΛ ΧΑΚΙΜ…….

 • ScottG4

  τις σουιτες χρησιμοποιουν δηλαδη οι διαιτητες και οι βοηθοι?