«Βόμβες» Τσαλόπουλου!

Στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς, δηλώσεις παραχώρησε ο πρόεδρος του «ασπρόμαυρου» Τ.Α.Π., Αντώνης Τσαλόπουλος, καυτηριάζοντας την πρόταση για αύξηση του αριθμού των ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάντα υπάρχει όρεξη στον σύλλογο και πάμε για το τέταρτο πρωτάθλημα που θα είναι και το πιο γλυκό. Έχουμε το πνεύμα της οικογένειας και ξεπερνάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Με τον κύριο Κατσαρή συναποφασίζουμε και πάμε μπροστά. H Λίγκα θέλει να αυξήσει τους ξένους για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Δεν κάνει καλό για το άθλημα του βόλεϊ και για την εθνική ομάδα. Αν δεν σκέφτονται αυτοί το σπορ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Και να αλλάξουν τα δεδομένα εμείς θα έχουμε τέσσερις ξένους.

Μια καινούρια χρονιά ξεκινάει με τους ίδιους στόχους και την κατάκτηση όσων περισσότερων τίτλων. Eύχομαι να μην έχουμε τους περσινούς τραυματισμούς, ώστε να πάνε όλα καλά. Προχωρήσαμε σε κάποιες βελτιωτικές κινήσεις για να μην αντιμετωπίζουμε προβλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον περσινό γυμναστή τον κύριο Ιωαννίδη που έκανε καταπληκτική δουλειά, αλλά και όλους τους αθλητές.

Καλωσορίζω τον βοηθό προπονητή, Φρέντι Μπρουκς, τον Αχιλλέα Τζίκα τον Νότη Λίτσα ως μέλη στην διοίκηση του συλλόγου, τους δύο νέους ξένους αθλητές, Ματίας Βάλκιερς και Ραμόν Μαρτίνεζ, καθώς και τους Παναγιώτη Πελεκούδα, Νίκο Παπαγγελόπουλο και Θάνο Παπαδημητρίου. Εύχομαι υγεία, καλή προσπάθεια και τον Απρίλιο θα κάνουμε ταμείο, ελπίζω ως πρωταθλητές!

Δεν είμαι τόσο ικανοποιημένος από τα διαρκείας, περίμενα κάτι παραπάνω. Ευελπιστώ μέχρι το τέλος της διάθεσης ο κόσμος να δείξει ενδιαφέρον…»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!