«Δώστε τα όλα!»

Μετά την βαριά ήττα από την Λούντβιγκσμπουργκ και το πολύ κακό ξεκίνημα στη νέα χρονιά, στον ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός κυρίως για την εικόνα της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε συνάντηση με τον Ηλία Παπαθεοδώρου παρουσία και του τιμ μάνατζερ, Τέλη Ζουρνατσίδη, όπου συζήτησαν για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την απόδοση του Δικεφάλου.

Ακόμη, ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης (12/10) που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη, απηύθυνε ομιλία σε παίκτες και τεχνικό τιμ, δίνοντας το σύνθημα για την συνέχεια.

Ο τίγρης τους ζήτησε να πιστέψουν στον εαυτό τους, να δώσουν ότι περισσότερο έχουν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «οι ομάδες και οι παίκτες δείχνουν πόσο καλοί είναι και τι αξίζουν, με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τις κρίσεις!».

Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με ομιλία του προπονητή, όπου επισημάνθηκαν τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι της Γερμανίας, με χρήση video.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • Paokpetran

    Βρείτε επιτελους επενδυτη…

  • Garry

    τι δεν σου άρεσε στην κριτική του άρθρου Γιάννη Μάλαμα.;;;;;;……Το συγκεκριμενο site ΔΕΝ έχει μέχρι τώρα συμπεριφορές …..Β.Κορέας…..ούτε κανείς στην ΚΑΕ θεωρείται Ιερή αγελάδα………
    Λίγο σεβασμό στην αντίθετη άποψη ;;;;;;