«Πώς θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ»

Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής: 

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Σίγουρα κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Μέχρι στιγμής έχουμε δείξει πως δεν είμαστε τυχαία σε αυτήν την θέση. Έχουμε πάρει βαθμούς με πολύ δυσκολία και ιδρώτα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να είμαστε οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και πιστεύω πως θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι αυτό».

Για τα εύκολα στραβοπατήματα των μεγάλων ομάδων στο Πρωτάθλημα: 

Οι μικρομεσαίες ομάδες έχουν μεγαλύτερη ψυχολογία όταν βλέπουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν τις μεγάλες ομάδες και το βλέπουμε αυτό με τα αποτελέσματα στην αρχή του Πρωταθλήματος που δεν τα περίμενε κανείς. Δεν μπορείς εκ των προτέρων να προκαθορίσεις ένα αποτέλεσμα, γιατί όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο είναι τελείως διαφορετικά. Μετράει το πάθος, η δύναμη και η ψυχή. Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που έχει ποιοτικές λύσεις, αλλά και εσύ μπορείς να τις αντιμετωπίσεις αυτές, σίγουρα τους βάζεις δύσκολα και είναι κάτι που δεν το περιμένουν τόσο πολύ. Αυτό είναι που βοηθάει τις μικρότερες ομάδες για να μπουν και αυτές στο παιχνίδι και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο τους αναλογεί».

Για το αν έχουν μειωθεί οι αποστάσεις ανάμεσα στις μικρές και στις μεγάλες ομάδες:

«Από τα τελευταία χρόνια είναι ένα από τα δυσκολότερα Πρωταθλήματα και βλέπεις ομάδες οι οποίες είναι πάρα πολύ καλές. Σίγουρα αυτό είναι πάρα πολύ καλό για όλες τις ομάδες και για τον κόσμο όπου παρακολουθεί αυτά τα παιχνίδια χωρίς να ξέρει τι μπορεί να γίνει».

Για τους παίκτες «κλειδιά» του ΠΑΟΚ:

«Πάντα σε μια ομάδα υπάρχουν τέτοιοι παίκτες. Σίγουρα κάποιοι παίκτες αν πιάσουν καλή απόδοση θα μπορέσουν να σε δυσκολέψουν. Εγώ στέκομαι στην δικιά μας την ομάδα και θεωρώ πως αν είμαστε όπως πρέπει και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή θα μπορέσουμε να σταθούμε όρθιοι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και μέρες όπου η ομάδα μπορεί και να μην είναι καλά και άλλες να είναι τέλεια».

Για το πλάνο που θα ακολουθήσει η Λαμία:

«Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που έχει πληθώρα παικτών, εγνωσμένης αξίας, σίγουρα την αντιμετωπίζεις με τρόπο όπου δεν της δίνεις τα περιθώρια να κάνει φάσεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και να το ξεπεράσουμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!