«Να σαρώσουμε τους τίτλους»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, Χόρχε Ελγκέτα και μίλησε για την έναρξη της Volley League, τη δυσκολία του ΠΑΟΚ να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα, το θέμα με τους ξένους, την κατάσταση του Γκόμεζ, τον στόχο για το Champions League αλλά και την παρουσία του κόσμου στα φετινά παιχνίδια της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την έναρξη της Volleyleague: «Το ερώτημα είναι αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Λογικά θα ξεκινήσουμε στις 28 του μηνός αλλά πιο πριν έχουμε το League Cup. Η ομάδα είναι έτοιμη, έχουμε 14 παίκτες και στόχος είναι νίκη σε κάθε ματς. Μεγάλος στόχος είναι να κάνουμε μια καλή πορεία στο Champions League, προέχουν τα παιχνίδια του League Cup που θέλουμε αρχικά να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το αν είναι δύσκολο να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ: «Είναι διαφορετικά τα πράγματα φέτος. Είμαστε σαν οικογένεια και πρέπει να δουλέψουμε δυνατά και σκληρά για να πάμε όσα ψηλά μπορούμε. Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός αντίπαλος μας, σεβόμαστε όλες τις ομάδες. Κάθε χρόνο το πρωτάθλημα γίνεται πιο δύσκολο το πρωτάθλημα. Υπάρχει αυτό το θέμα με τους ξένους, γιατί επηρεάζει και την Εθνική ομάδα. Το να έχουμε 7-8-9 ξένους είναι χειρότερο για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν είναι μειονέκτημα του ΠΑΟΚ να έχει 4 ξένους ενώ ο Ολυμπιακός έχει 5: «Μόνο ο Ολυμπιακός έχει 5 ξένους, όλοι οι υπόλοιπες ομάδες έχουν λιγότερους. Δεν είναι αυτό καλό για το ελληνικό βόλεϊ. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα που έχω».

Για την κατάσταση του Γκόμεζ: «Μέχρι τώρα έχει ανέβει, χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο. Μέχρι τέλος Οκτώβρη θα είναι στο 90% για να παίξει κανονικά».

Για το Champions League: «Παίζει ρόλο ο όμιλος που θα πέσουμε. Από εκεί και πέρα εμείς κάναμε δύο μήνες προετοιμασία για να μπορέσουμε να συνδυάσουμε το Champions League και το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να κρατηθεί στην κορυφή, όλοι θέλουν το κεφάλι του ΠΑΟΚ. Εμείς κοιτάμε από μέσα τι μπορούμε να κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει στόχο όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Είμαι ευχαριστημένος στην ομάδα, έχουμε οργάνωση και για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μέσα στο γήπεδο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι πάρα πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου, ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία 3 χρόνια. Θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί σαν οικογένεια και να μας βοηθήσει ο κόσμος στην πορεία μας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!