«Έτσι πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»

Στην εκπομπή «Η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου», που αποτελεί συμπαραγωγή της Nova και της ΕΡΤ, μίλησαν ο Γιώργος Κούδας, ο Γιώργος Σκαρτάδος και άλλες μεγάλες δόξες του ΠΑΟΚ στο παρελθόν, για τα δύο πρωταθλήματα του Δικεφάλου.

Από την πλευρά του ο «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας ανέλυσε την σημασία, που είχε η συνέχεια της λογικής του ΠΑΟΚ την δεκαετία από το 1975 εως και το 1985… «Εγώ πιστεύω ότι στην δεκαετία 75-76 μέχρι 84-85, ήταν ίδια η λογική και είχε μια συνέχεια και όταν ένα πράγμα έχει συνέχεια δεν θα είσαι πάντα στην κορυφή, θα έχεις και τα σκαμπανεβάσματα, αλλά όταν δεν ξεφεύγεις από αυτές τις λογικές, κάποτε έρχονται και οι επιτυχίες».

Ο Γιώργος Κωστίκος στάθηκε στην σκληρή δουλειά που έγινε στον Δικέφαλο, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 1985… «Για εμένα προσωπικά το πρωτάθλημα δεν το πήραμε το 1985, το πήραμε ξεκινώντας από τον Λόραντ  και την δουλειά που κάναμε. Μας βγήκε το 1985, μπορεί να το παίρναμε και το 1984, το 1983, δεν έχει σημασία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!