“Mόνο νίκη με τον ΟΣΦΠ”

Ξεκάθαρος ο Φερνάντο Βαρέλα

O Φερνάντο Βαρέλα μοιράστηκε τις σκέψεις του πριν το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, μέσα από την κάμερα του Novasports.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι:

Για την απουσία του κόσμου από την Τούμπα και αν τους επηρεάζει:

«Είναι φυσιολογικό να μας επηρεάζει. Μας λείπουν, και εμένα προσωπικά πάρα πολύ, είναι ένας τρόπος να σου δώσει κίνητρα ο κόσμος. Μας βοηθάει πάρα πολύ. Μας βοήθησε πέρυσι πάρα πολύ σε όλα τα παιχνίδια και νομίζω πως αυτό φαίνεται μερικές φορές και στην δικιά μας απόδοση κατά τη διάρκεια του αγώνα και περιμένουμε ανυπόμονα να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας» .

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός ξέρουμε πως έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ καλές μονάδες όμως δεν είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν πέρυσι. Είναι μια ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε σ’ αυτό γιατί είδαμε πως έχει κάνει παιχνίδια στην Ευρώπη πάρα πολύ καλά. Ειδικά τώρα όπως τον είδαμε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα όπου είχε μια πειθαρχία και σταθερότητα στην απόδοση του δεδομένων των συνθηκών και του αντιπάλου που είχε απέναντι του. Δεν πρέπει να μπούμε στο ματς με χαλαρότητα και όποια άλλη λογική. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις πόντους. Οτιδήποτε άλλο θα είναι λάθος σαν σκέψη» .

Για το αν η νίκη παίζει σημαντικό ρόλο για τον τίτλο:

«Είναι πράγματι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι. Μια ενδεχόμενη νίκη μας θα μας πάει επτά βαθμούς μπροστά και θα μας δώσει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα στην μάχη για τον τίτλο. Εάν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι, έναν άμεσο διεκδικητή του τίτλου, αυτό θα μας δώσει πέραν της βαθμολογικής, και μια ψυχολογική ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια καθώς ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν» .

Για την αλλαγή προπονητή:

«Μια αλλαγή προπονητή δεν είναι απαραίτητα κάτι θετικό για την ομάδα. Το να πούμε δηλαδή πως είναι κάτι καλό ή κακό. Εξαρτάται κι από τη διοίκηση, τους στόχους που έχει θέσει. Εάν δηλαδή κριθεί πως ένας προπονητής δεν μπορεί να ανταποκριθεί στόχους που έχουν τεθεί, τότε θα πρέπει να γίνει η αλλαγή. Από κει και πέρα, η αλλαγή προπονητή μάλλον ωφέλησε τον Ολυμπιακό διότι έπαιξε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια του. Εμείς ανεξάρτητα με αυτή την αλλαγή εάν έχουμε στο μυαλό μας αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση κι αυτά που έχουμε συζητήσει νομίζω πως έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε το παιχνίδι» .

Για το ποιον παίκτη θα επέλεγε από τον Ολυμπιακό για να έχει συμπαίκτη του:

«Δεν το λέω επειδή εδώ έχω φίλους ανάμεσα στους συμπαίκτες μου, αλλά εμείς έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Δεν νομίζω πως θα χρειαζόμασταν κάποια προσθήκη. Ήδη έχουμε πολλές και καλές επιλογές σε κάθε θέση και εύχομαι πραγματικά να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στο στόχο που έχουμε φέτος και να κάνουμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης χαρούμενο» .

Για το πόσο επηρεάζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού:

«Σίγουρα είναι διαφορετικά όταν δεν έχεις παιχνίδια μέσα στη βδομάδα. Δεν είναι μόνον οι συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, αλλά επίσης η κούραση από την προετοιμασία των αγώνων, τα ταξίδια με τα μέσα συγκοινωνίας που αλλάζεις. Είναι μια διαδικασία που σε βαραίνει σωματικά όπως και ψυχολογικά. Τώρα έχουμε μπροστά μας πέντε – έξι προπονήσεις  μέσα σε μια βδομάδα όπου μπορούμε να αναλύσουμε καλύτερα τον αντίπαλο. Να δούμε εμείς πως θα δουλέψουμε καλύτερα, να είμαστε σε έναν καλύτερα προετοιμασμένοι. Το είδαμε και πέρυσι στα pay-off όπου η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πιο φρέσκια από εμάς και μπόρεσε να ανταποκριθεί καλύτερα σε αυτά τα καθοριστικά μας. Συνεπώς είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς αυτό» .

Για τον κόσμο:

«Εγώ θα ζητήσω από τον κόσμο να είναι κοντά μας. Αυτό που ζήσαμε στην πρόσφατη προπόνηση στην Τούμπα για εμάς ήταν εκπληκτικό. Περιμέναμε κόσμο αλλά όχι τόσο πολύ για να μας στηρίξει. Μας έδωσε πολύ μεγάλη βοήθεια, ψυχολογικά και πνευματικά αυτό το πράγμα. Μας έδειξε ο κόσμος πως είναι δίπλα μας κα εάν συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο να είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά, νομίζω πως θα μπορέσουμε να κάνουμε κι εμείς στο τέλος της χρονιάς κάτι καλό γι αυτούς. Να πάρουμε το πρωτάθλημα» .

Για το περσινό παιχνίδι και το κατά πόσο το θυμάται αφού είχε εμπλακεί σε δύο τέρματα:

«Δεν θα το έλεγα. Είναι πράγματα που συμβαίνουν στα παιχνίδια. Σίγουρα εκείνη τη στιγμή ήταν κάτι που με απασχόλησε αλλά από εκει και πέρα πρέπει να προσχωρήσουμε. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να σβήνεις το προηγούμενο και να είσαι συγκεντρωμένος. Εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να είμαι 100% συγκεντρωμένος στο στόχο που έχουμε τώρα. Να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας» .

Για το αν υπάρχει οδηγός επιτυχίας για αυτό το ματς:

«Να είμαστε ενωμένοι, σαν μια γροθιά. Σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα δεχθούμε πίεση και σε όλα αυτά πρέπει να είμαστε δυνατοί» .

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Επιστροφή στη δράση!

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Το 0-1 του ΠΑΟΚ στην Αθήνα (videos)

Ώρα… προγράμματος για ΠΑΟΚ Β!

«Άκυρο» της Ρεαλ στη Γαλλία

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Μήνυμα καρδιάς από τον Τάισον! (pics)

«Επιλογή για τη Σέλτικ ο Κοτάρσκι»

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!