Νίκη για την Orlandina

Δείτε τι έκαναν όλοι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Την πρώτη της νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα πέτυχε η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, Orlandina, η οποία επικράτησε σε εκτός έδρας αγώνα της Reggio Emilia με 69-75. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Orlandina, μετά από 4 αγώνες στο πρωτάθλημα Ιταλίας.

Η Orlandina αν και βρέθηκε από την αρχή του αγώνα πίσω στο σκορ (20-16 στο δεκάλεπτο και 41-37 στο ημίχρονο), ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και γύρισε το παιχνίδι. Με πρώτο σκόρερ τον Arnoldas Kulboka (19 πόντοι), η ομάδα της Σικελίας, πέρασε μπροστά (53-55) στο τέλος της τρίτης περιόδου, επέβαλε το παιχνίδι της στη συνέχεια και πήρε την πρώτη της νίκη (69-75), επικρατώντας κατά κράτος στα ριμπάουντ (44 έναντι 18), με ευστοχία από μακριά (11/26 τρίποντα) και παρά το γεγονός ότι εκτέλεσε μόλις δύο βολές σε όλο το παιχνίδι. Για την Orlandina αγωνίστηκαν οι: Alibegovic, Ihring 6, Atsur 13 (3), Kulboka 19 (5), Strautins, Delas 6, Edwards 13 (1), Wokciechowski 6, Ikovlev 12 (2).

Με νίκη συνέχισε και η κάτοχος του Basketball Champions League, Iberostar Tenerife, η οποία επικράτησε σε εντός έδρας αγώνα με 83-69 της Bilbao. Ο Πολωνός Mateusz Ponitka με 16 πόντους ήταν ο κορυφαίος σκόρε των νικητών, που πήραν και 14 πόντου από τον Nicolas Richotti, ενώ για την Bilbao, από 16 πόντους είχαν Tabu και Mumbru. Αυτή ήταν η 4η νίκη της Iberostar Tenerife, μετά από 5 αγωνιστικές στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η MHP Riesen, η οποία διέλυσε στο Ludwigsburg την πρωταθλήτρια Γερμανίας Brose Bamberg με 91-74. Πρώτος σκόρερ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, ο Waleskowski με 20 πόντους (2/2 τρίποντα), ενώ αγωνίστηκαν και οι: Johnson 16 (2), Walkup 15 (1), Evans 12, Sears 10, Peter-McNeilly 8 (2), Koch 5 (1), Thiemann 5, Geske, McCray, Cook. Νίκος Ζήσης και Mitrovic πέτυχαν από 14 πόντους για την Bamberg. Αυτή ήταν η 4η νίκη για την MHP Riesen, μετά από 5 αγωνιστικές στο Γερμανικό πρωτάθλημα.

Η μεθεπόμενη αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η πρωταθλήτρια Γαλλίας Elan Chalon παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς νίκη μετά από 6 αγωνιστικές. Στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, ηττήθηκε με 74-75 από την Gravelines. Ο Ousmane Camara με 24 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Chalon, ενώ ο Adam Smith πρόσθεσε 15 πόντους, αλλά δεν ήταν αρκετοί για τη νίκη!

H Gaziantep, την οποία αντιμετώπισε την περασμένη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 96-71 από την Fenerbahce στην Κωνσταντινούπολη. Αν και προηγήθηκε 44-47 στο ημίχρονο, η Gaziantep κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και ηττήθηκε φυσιολογικά. Ο Armand με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ για την Gaziantep, για την οποία 14 πόντους είχε ο Lyons και 12 ο White. Ο Nunnaly με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Fenerbahce.

Η Neptunas πέτυχε την 6η νίκη σε 8 αγώνες στο πρωτάθλημα Λιθουανίας, με το εντυπωσιακό 98-58 επί της Alytaus Dzukija. Ο Reinaldas Seibutis πέτυχε 16 πόντους, ο Juan Palacios πρόσθεσε 14, ενώ ο Simas Galdikas είχε 13.

Νίκη και για την Ventspils, με 78-52 σε εκτός έδρας αγώνα με την Betsfe Liepaja. Πρώτος σκόρερ για την Ventspils ο Juciks με 14, ενώ ο Zakis πέτυχε 12 πόντους.

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Διεθνείς σε δράση: Από Αθήνα μέχρι Μόσχα

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!