«Ξεχώρισε αμέσως ο Ρίτσι»

Με αφορμή την ανάδειξή του ως ο καλύτερος λίμπερο της 1ης αγωνιστικής, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξωτερίκευσε τις σκέψεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε:

Για την διάκρισή του:
«Η διάκριση δεν θεωρώ ότι είναι προσωπική. Προέρχεται από τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων των συμπαικτών μου… οπότε ας πούμε ότι είναι μια ομαδική διάκριση».

Για τον νέο προπονητή, Ντανίλε Ρίτσι: «Χθες το απόγευμα κάναμε την πρώτη προπόνηση με το νέο μας προπονητή. Ήδη από την πρώτη μέρα φαίνεται η εμπειρία και οι γνώσεις του για στο άθλημα. Χρειαζόμαστε, σίγουρα, λίγο χρόνο για να μπούμε στη φιλοσοφία του, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι με τη βοήθειά του θα δουλέψουμε πολύ και σωστά μέσα στο γήπεδο, γεγονός που θα αποτελέσει τη βάση για την επίτευξη των στόχων μας!».

Για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, την ερχόμενη Δευτέρα στην Πάτρα: «Εμείς, όπως σε κάθε παιχνίδι, έχουμε στόχο μόνο τη νίκη και το καθαρό τρίποντο. Η ομάδα της Παναχαϊκής παίζει πολύ δυνατά στην έδρα της. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Χωρίς να υποτιμούμε κανένα αντίπαλο, αν παίξουμε σωστά και συγκεντρωμένα θα πετύχουμε μια ακόμα νίκη!».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!