Σκίμπε: «Δε νομίζω ότι έκανα πολλά λάθη»

Βέβαιος πως η πραγματική εικόνα της Ελλάδας δεν είναι αυτή στην ήττα με 4-1 από την Κροατία δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε μετά το ματς, με τον Γερμανό τεχνικό να τονίζει παράλληλα πως δεν έκανε ιδιαίτερα λάθη τακτικής. «Είναι πλέον δύσκολο για μας», πρόσθεσε.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μίχαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Κροατία – Ελλάδα 4-1:

Για το αποτέλεσμα του αγώνα: «Να συγχαρούμε την Κροατία που νίκησε 4-1. Έβαλαν τέσσερα γκολ με τη βοήθεια της δικής μου ομάδας, όπως στο πρώτο και το τέταρτο. Μας πίεσαν, ειδικά στο πρώτο μέρος, και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος πολύ δίκαια νίκησε η Κροατία».

Για το αν τέλειωσαν όλα:
«Είναι πλέον δύσκολο για εμάς, αλλά έχουμε άλλα 90 λεπτά. Αν βάζαμε γκολ στο τέλος, με το 4-2 ίσως να ήταν διαφορετικά την Κυριακή. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Ελλάδας: «Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Αλλά όταν δεχόμαστε γκολ όπως το πρώτο και τέταρτο, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ματς».

Για το αν έκανε ο ίδιος λάθη:
«Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη στο γήπεδο. Ακόμα και ο προπονητής μπορεί να κάνει λάθη. Σήμερα δεν νομίζω ότι εγώ έκανα πολλά λάθη».

Για το αν το γήπεδο δεν έχει κόσμο στη ρεβάνς μετά το 4-1: «Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια και πού είμαστε τώρα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!