Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό τελείωσε ο Μαρινάκης!

Με… σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ των ΑΝΕΛ και του Ολυμπιακού.

Η αρχική ανακοίνωση του συγκυβερνώντος κόμματος προ 48ώρου έφερε την επίσημη αντίδραση των Πειραιωτών, ενώ στη συνέχεια το «μέτωπο» συνεχίστηκε με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου και την απάντηση του Κώστα Καραπαπά.

Το βράδυ της Παρασκευής πλέον, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξέδωσαν νέα ανακοίνωση, ουσιαστικά απαντώντας στην προηγούμενη ανάρτηση του διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών στο facebook.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΡΑΠΑΠΑ

Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός που τελείωσε είναι ο κ. Μαρινάκης με εντολή εισαγγελέα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό, το περιβόητο #nopolitica . από τους γαύρους!
  Ρε τους αιπηστύμωναις, θα μας βάλουν να ψηφίσουμε με το ζόρι συριζανελ…

  • Spiros Georgiadis

   Δεν χρειάζεται να ψηφίσουμε ούτε ΣΥΡΙΖΑ με το «γελαστό παιδί» ούτε ΑΝΕΛ του ψευτο-πατριώτη Καμμένου…Αυτοί οι δύο έβαλαν φαρδιά-πλατιά τη υπογραφή τους σε τρίτο Μνημόνιο και ολοκλήρωσαν έτσι τη καταστροφή της χώρας. Ούτε,όμως,πρέπει να επιστρέψουμε σε καμία περίπτωση στον Κούλη,που περιμένει πως και πως να γίνει πρωθυπουργός και να παίζει με τα νεύρα και τις αγωνίες ενός ολόκληρου λαού!Υπάρχουν και άλλες επιλογές που όμως,αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός Βουλής…Αυτές πρέπει να αξιοποιήσουμε!…

   • Κοίτα να δεις, η δική μου άποψη, για πολλούς λόγους που προφανώς δεν μπορούμε να αναλύσουμε εδώ είναι πως δεν πρέπει να βγούμε από την Ε.Ε. Τουλάχιστον, όχι τώρα! Πριν 7 χρόνια μπορούσαμε και θα το στήριζα με 10000000000000! Τώρα είναι πολύυυυ αργά και αυτοκτονία, η φυγή.