Τελευταίο ματς της Εθνικής στο «Καραϊσκάκης»

Ο επίλογος στη σχέση της Εθνικής Ελλάδας με το «Καραϊσκάκης» γράφτηκε στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ απέναντι στην Κροατία.

Η απόφαση είναι ειλημμένη και το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί και τυπικά σε κάποιο από τα επόμενα Δ.Σ. της ΕΠΟ στο εγγύς μέλλον.

Μία σειρά από δυσάρεστα συμβάντα, όπως ο ξυλοδαρμός ενός οπαδού στη Θύρα 7 στον αγώνα με το Γιβραλτάρ, αλλά και μία σειρά από άλλα γεγονότα, οδηγούν την ΕΠΟ στην αλλαγή έδρας, χωρίς να είναι ακόμα σαφές πιο θα είναι το επόμενο «σπίτι» της Εθνικής.

Ωστόσο, μετά από ένα πολυετή κύκλο που σημαδεύτηκε από μεγάλες στιγμές, αλλά και από ασχήμιες το συγκεκριμένο κεφάλαιο κλείνει οριστικά, με το ματς απέναντι στην Κροατία να αποτελεί την τελευταία ανάμνηση της Εθνικής Ελλάδας από το «Καραϊσκάκης», καθώς από εδώ και στο εξής το συγκεκριμένο γήπεδο δεν αναμένεται να φιλοξενήσει ούτε επίσημα, ούτε φιλικά παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Άλλωστε, η σύμβαση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τη χρήση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώνεται και απλά η μη επικύρωση της ανανέωσής της θα επισημοποιηθεί σε κάποιο από τα προσεχή διοικητικά συμβούλια της ΕΠΟ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!