Σοκ για Οφόε θέλει να φύγει από ΟΣΦΠ

Σοκ για Οφόε θέλει να φύγει από ΟΣΦΠ.

Αναστατωμένος είναι ο Οτζίτζα Οφόε μετά τη ληστεία στην οικία του και σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Σε κακή ψυχολογικά κατάσταση βρίσκεται η οικογένεια του Οτζίτζα μετά τη ληστεία στο σπίτι του και σύμφωνα με την βελγική ιστοσελίδα «Nieuwsblad» τον έχει βάλει σε σκέψεις να φύγει από τον Ολυμπιακό.

«Ίσως να αλλάξει και πάλι ομάδα μετά από σχεδόν μισό χρόνο στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος άσος φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του μετά τη διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του και τη ληστεία κοσμημάτων και χρημάτων. Ο ίδιος, η σύντροφός του και η πέντε μηνών κόρη του δεν ήταν στο σπίτι εκείνη τη στιγμή», αναφέρει το βελγικό δημοσίευμα.

Και συνεχίζει: «Η απώλεια περιουσίας είναι μεγάλη, αλλά το ψυχολογικό πλήγμα είναι μεγαλύτερο. Ο Οτζίτζα είναι αναστατωμένος διότι δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που έγινε στόχος των ληστών και φαίνεται πως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στόχος. Η οικογένειά του αφήνει να εννοηθεί πως φοβούνται για την ασφάλειά τους και ότι η φυγή τους από την Ελλάδα είναι αναπόφευκτη, κάτι το οποίο σκέφτεται ο Οτζίτζα, που θα εξετάσει τις επιλογές του. Ο Οτζίτζα είναι βασικός στον Ολυμπιακό και παίζει στο Champions League, ενώ έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο, αλλά η ασφάλεια της οικογένειάς του είναι αδιαπραγμάτευτη. Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις Βέλγους, αλλά για την ώρα τίποτα δεν δείχνει ότι θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Οτζίτζα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!