Με ένα σπρέι στο χέρι (pics)

Τοίχοι γεμάτοι με μπογιές και σχέδια. Για άλλους ενοχλητικές μουτζούρες, για άλλους μικρά έργα τέχνης.

Στη Θεσσαλονίκη, ειδικά εκεί, τα ασπρόμαυρα γκράφιτι υπάρχουν παντού. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις βόλτα στην πόλη και να μην δεις κάπου, σε κάποιον τοίχο τη λέξη ΠΑΟΚ. Και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά παντού. Σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και στα γκράφιτι. Συνθήματα ευρηματικά, μία λέξη απλά με τα τέσσερα γράμματα, ζωγραφιές μία φράση. Όχι μόνο σε τοίχους, αλλά και σε αυτοκίνητο ή ακόμη και σε βαγόνι ιταλικού τραίνου! Πολλές φορές με ρίσκο, με την αδρεναλίνη να… ανεβαίνει.

Γιατί; Για τον ΠΑΟΚ, θα σου πουν. Μπορεί να μην του καταλάβεις, μπορεί ακόμη και να μην σου αρέσει, αλλά σίγουρα δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


 • π- Μάρκος

  Τι μου θύμισες τώρα!
  Πήγαμε εκδρομή στην Αγία Λαύρα. Σε όποια μεγάλη πέτρα χωρούσε γράφανε ΠΑΟΚ!
  Η καλύτερη μας ήταν στη μέση κάποιου κάμπου που είχε ένα παλιό κάτασπρο τοιχείο γύρω στα 4χ2 σε μια ποτίστρα! Το ΠΑΟΚ που έγραψε ο Χρήστος φαινόταν από1 χλμ… μακρια!
  Ο Κώστας όμως για να τον κερδίσει , στην επιστροφή, γέμισε κατά κει στην Άρτα, τη νύχτα, το διαχωριστικό του δρόμου με ΠΑΟΚ παρόλο που τον μάλωνα μην τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο!

 • Giorgos Key

  Ναι βρωμίστε και άλλο την πόλη!