Ακούστηκε καζανάκι στη μετάδοση του Μαραθωνίου

Το είδαμε, ή μάλλον το ακούσαμε κι αυτό, στον αέρα της ΕΡΤ: Κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας την περασμένη Κυριακή, ακούστηκε… καζανάκι!

Όπως φαίνεται από τα… συμφραζόμενα, κάποιος από τους δημοσιογράφους που μετείχαν στην, πραγματικά, μαραθώνια μετάδοση χρειάστηκε να πάει στην τουαλέτα. Μάλιστα, λίγο πριν ακουστεί το καζανάκι, ακούστηκε στο βάθος να ρωτάει: «Τουαλέτα πού έχει;».

Απάντηση δεν ακούγεται να πήρε, όμως αν κάποιοι είχαν αγωνία τι συνέβη, η απάντηση δόθηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα, όταν κατά την μετάδοση της απονομής των μεταλλίων των νικητών του αγώνα των πέντε χιλιομέτρων, ακούστηκε ολοκάθαρα το καζανάκι!
«Ρεεεεεεεε, κόψτε τον ήχο!» ακούγεται ωρυόμενος προφανώς ο σκηνοθέτης, είναι όμως πια πολύ αργά…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!


  • ΓΙΑΝΝΗΣ

    Αφου δεν ακουστηκε και τιποτα αλλο…παλι καλα

  • Alex Pantazis

    πέρα από την πλάκα, και πέρα από κάποιες στιγμές απίστευτου ερασιτεχνισμού, η ΕΡΤ και το πρόγραμμα της είναι ότι καλύτερο έχει η Ελληνική τηλεόραση. σε σχέση με τις κονσέρβες, τα ριάλιτι και τα χαζομεσημεριανά των υπολοίπων κάτι διαμαντάκια ντοκιμαντέρ ξένα και ελληνικά (κορυφαίος ο Εξάντας) ή ακόμα και κάποιες καλές ταινίες, μόνο στην ΕΡΤ υπάρχουν. ειδήσεις δεν παρακολουθώ οπότε εκεί θεωρώ πως μεροληπτούν (ως συνήθως για κρατικό κανάλι) υπέρ της κυβέρνησης