Έρευνα της ΚΕΔ για τη διαιτησία

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, σε συνεργασία με τις Επιτροπές Διαιτησίας των 53 Ενώσεων-μελών της Ομοσπονδίας, διεξάγει εθνική έρευνα συλλογής και καταγραφής στοιχείων, στοχεύοντας στην πληρέστερη αποτύπωση της πραγματικής εικόνας της διαιτησίας στην Ελλάδα. Αυτή η έρευνα εντάσσεται στο γενικότερο σχεδιασμό της ΚΕ για την αναδιοργάνωση και επανεκκίνηση της διαιτησίας.

Οι ερωτώμενοι καλούνται να απαντήσουν σε σειρά ερωτημάτων, τα οποία αφορούν οκτώ διαφορετικές κατηγορίες σχετικά με την εικόνα της διαιτησίας στη χώρα μας. Αυτές οι οκτώ κατηγορίες είναι ο τρόπος ανακάλυψης νέων διαιτητών, πλήρους ένταξης και αφοσίωσής τους στη διαιτησία, το πρόγραμμα ανάδειξης ταλέντων διαιτησίας και οι μέντορές τους, η εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους στο αρχικό στάδιο, η εκπαίδευση και επιμόρφωσή τους στις υψηλότερες κατηγορίες έως και το κορυφαίο επίπεδο, η φυσική και τεχνική εκπαίδευσή τους, το σύστημα των παρατηρητών διαιτησίας και άλλες πληροφορίες που κρίνουν οι ερωτώμενοι πως πρέπει να παρέχουν με βάση τη γνώση τους επί του αντικειμένου.

Η διαδικασία, η οποία θα συνοδευτεί αρχικά με την παρουσίαση, σε όλες της ΕΠΣ, των αποτελεσμάτων της έρευνας, θα ολοκληρωθεί με την συγκρότηση, πάντα με τη συνδρομή των ανά Ένωση Επιτροπών Διαιτησίας, ενός Στρατηγικού Αναπτυξιακού Πλάνου για την ελληνική διαιτησία για την τετραετία 2018-2022.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!