Επιβλητικός ΠΑΟΚ στην Κρήτη!

Νίκη με 73-79 για τον Δικέφαλο μέσα στο Ρέθυμνο

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 73-79 το Ρέθυμνο στην Κρήτη και έτσι πέτυχε την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη στην Stoiximan.gr Basket League, φτάνοντας παράλληλα σε ρεκόρ 3-3.

Οι “ασπρόμαυροι” εξαιτίας προσωπικών λαθών σε ορισμένα σημεία του αγώνα έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μια διαφορά, η οποία θα ήταν αρκετά μεγάλη για να ανατραπεί, ωστόσο αυτό δεν τους… στοίχισε.

Καλύτεροι παίκτες από μεριάς φιλοξενούμενων ήταν οι Ουσμάν Κρουμπάλι με 18 και Λίνος Χρυσικόπουλος με 13, με τον Έλληνα φόργουορντ να πετυχαίνει πόντους σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Επίσης, ο Θοδωρής Ζάρας, ήταν αυτός που έδωσε ανάσα στην ομάδα του με 8 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο, παίζοντας πολύ σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης.

Το παιχνίδι

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξεκίνησε με τους Κόνιαρη, Τρις, Τζόουνς, Χρυσικόπουλο και Κλάσεν. Πέντε πόντοι του Τρις και τέσσερις του Άρμστεντ, διαμόρφωσαν το 4-5 στο 3’. Ο Δικέφαλος με τον Κόνιαρη σε ρόλο δημιουργού και Κλάσεν, Χρυσικόπουλο ως «εκτελεστές» κρατούσε το προβάδισμα και προηγήθηκε με 9-12 στα μέσα του δεκαλέπτου. Οι “ασπρόμαυροι” όμως με ανούσια φάουλ έστελναν τους Κρητικούς στις βολές, για εύκολους πόντους και έτσι στο 9’, πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά (19-17) με λέι απ του Άρστεντ. Το Ρέθυμνο έκλεισε την περίοδο στο +3 (23-20).

Κρουμπάλι και Κατσίβελης, έβαλαν τον ΠΑΟΚ εκ νέου μπροστά με 23-28, μέσα σε δύο λεπτά. Άμεση όμως, ήταν και η απάντηση των γηπεδούχων, οπού με σερί 8-1 έκαναν το 31-28 στο 15΄. Ο Δικέφαλος με έναν εντυπωσιακό Λίνο Χρυσικόπουλο σε άμυνα και επίθεση ισοφάρισε σε 38-38, 2 λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου, το οποίο τελείωσε με σκορ 38-45, χάρη στον MVP του πρώτου 20λεπτου, Αντώνη Κόνιαρη.

Ο ΠΑΟΚ με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, πήρε για πρώτη φορά διψήφια διαφορά, αφού με τρίποντο του Τσόχλα το σκορ έγινε 38-50. Δύο κακές επιλογές του Κλάσεν, έδωσαν την ευκαιρία στο Ρέθυμνο να μειώσει σε 45-50, με 4 πόντους του Αρμστεντ. Ο Χρυσικόπουλος με 5 δικούς του πόντους έδωσε ανάσα στην ομάδα, αφού προηγήθηκε με 48-57 στο 29’ και πήγε στο τέταρτο δεκάλεπτο, όντας μπροστά με 50-61.

Το Ρέθυμνο μπήκε δυνατά στην τελευταία περίοδο και με 7 πόντους του Χριστοδούλου έκανε το 57-61 στο 33′, ενώ ο ΠΑΟΚ σκόραρε μετά από 3 αγωνιστικά λεπτά με τον Ζάρα, Ο ίδιος παίκτης στο 35΄με λεϊ απ έβαλε τον Δικέφαλο στο +10 (59-69)

. Με το σκορ στο 65-75, οι Ρεθυμνιώτες με δύο τρίποντα μείωσαν στους -4, ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα. Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, “έβγαλε” την επόμενη άμυνα και με  2/2 βολές του Κόνιαρη έγινε το 71-77, 33″ για το τέλος. Εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι…

Ρέθυμνο (Ν. Βετούλας) : Άρμστεντ 19, Ντάνιελς 6, Γκουντγουίν 8, Κόττας, Μούντι 11, Χριστοδούλου 15, Γιαννόπουλος 12, Ρόμπερτσον, Λι 2, Δραγάτης, Παναρετάκης, Θεοδωρίδης

ΠΑΟΚ (Η. Παπαθεοδώρου): Κλάσεν 6, Χρυσικόπουλος 13, Κρουμπάλι 17, Κόνιαρης 10, Καρράς, Τσόχλας 8, Μαργαρίτης 1, Ζάρας 11 , Κατσίβελης 5,  Χαραλαμόπουλος, Τζόουνς, Τρις 7

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Ισχυρός όλο το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Πρόβλημα στην Μπριζ με τον Μινιολέ!

Πήρε θέση ο Μπράνκο για τα επεισόδια στο Τραμπζονσπόρ-Φενέρ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!