Οφθαλμίατρο ή ψυχίατρο;

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ασχολείσαι με τη διαιτησία μετά το τέλος ενός αγώνα. Ακόμα χειρότερο είναι όταν σε αναγκάζουν, όταν με το ζόρι προσπαθούν να παρουσιάσουν μια άλλη εικόνα από την πραγματική. Λες και δεν υπάρχουν μάτια, δεν υπάρχουν βίντεο, δεν υπάρχουν όλα αυτά για τα οποία έχουμε γίνει μάρτυρες αυτές τις 11 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Από την αρχή της σεζόν, ο Δικέφαλος έχει πάρει το χρίσμα του… χαλίφη στη θέση του χαλίφη, εντελώς αυθαίρετα και χωρίς να αποδειχθεί τίποτα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Μέσα σε 10 αγωνιστικές, οι πολέμιοί του, πάλευαν μάταια να βρουν τα ψεγάδια που χρειάζονται για να αποδείξουν τους χαρακτηρισμούς που απέδωσαν ΠΡΙΝ αρχίσει το πρωτάθλημα!

Αντί να γίνει αυτό που κάποιοι περίμεναν ή ήλπιζαν, τελικά αποδείχθηκε πως άλλοι ήταν εκείνοι που χαίρονταν τις όποιες διαιτητικές εύνοιες, σε μια Super League, στην οποία και οι τυφλοί βλέπουν πως το 50%-50% είναι πιο κοντά από ποτέ, από καταβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ πήρε τα σφυρίγματα που χρειάστηκε, ο Ολυμπιακός επίσης, ακόμα και ο Παναθηναϊκός, και έμεινε ο χαλίφης (!) ΠΑΟΚ να κοιτάζει… απορημένος.

Ο Δικέφαλος -που υποτίθεται ότι έχει την παρασκηνιακή δύναμη- δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει ούτε μισό σφύριγμα υπέρ του, με τη συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αδικήθηκε κιόλας σε κάποιες περιπτώσεις. Ναι, αυτός που ελέγχει την ΕΠΟ, τους διαιτητές, τους επόπτες, τα σημαιάκια και ποιος ξέρει τι άλλο…

Φτάσαμε λοιπόν στο αποψινό ματς της Τούμπας για να ξεσπαθώσουν κάποιοι με το ζόρι. Να βρουν κάτι να πουν, ενώ δεν υπάρχει. Για ένα πέναλτι που έγινε, αλλά αποτέλεσε την αφορμή που έψαχναν για να κατηγορήσουν. Η δική μου άποψη ήταν κάθετη, στα 10-15 πρώτα ριπλέι που είδα, ότι ήταν καθαρό πέναλτι. Στα επόμενα 5-6, πρόσεξα ότι ο Στρούγγης βρίσκει και την μπάλα. Αυτό δεν αναιρεί ότι ρίχνει τον Μακ και με πόδι και με χέρι. Το παίρνει έξυπνα ο Μακ; Πέφτει άπειρα ο Στρούγγος; Ωραία λοιπόν δεν ήταν 100% πέναλτι, ήταν 70-30, ή ήταν 50-50, όπως είπε και ο τεχνικος του Ατρομήτου. Τι άλλο είχαμε; Από ένα λάθος οφσάιντ στις δυο ομάδες.

Αν αυτά συνιστούν εύνοια του ΠΑΟΚ ή “σφαγή” του Ατρομήτου, ας δώσουμε όλοι μαζί ένα ραντεβού στον οφθαλμίατρο ή στον ψυχολόγο. Κι ας αποφανθεί η επιστήμη…

Για επικοινωνία στο…

Facebook: Thodoros Hastas
Ε-mail: [email protected]


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!