Τα μάτια σας στον τίτλο!

Εμπόδια είναι εκείνα τα πράγματα που βλέπεις, όταν παίρνεις τα μάτια σου απ’ το στόχο

Δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος γι’ αυτόν που δεν ξέρει πού πηγαίνει, όμως ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος, μετά από αρκετά χρόνια έχει ξεκάθαρο στόχο, που είναι το πρωτάθλημα και ο… άνεμος τον ευνοεί. Για αυτό και είναι πρώτος. Μπορεί να μην πείθει ακόμη με τις εμφανίσεις του ο περσινός Κυπελλούχος αλλά όλοι εντός εκτός και γύρω από τον Δικέφαλο και κυρίως ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδη;, δείχνουν πως είναι έτοιμοι να… πεθάνουν για να πετύχουν τον έναν και μοναδικό μεγάλο στόχο και αυτό είναι που κάνει τον ΠΑΟΚ φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι νίκες σας αυτή της Δευτέρας απέναντι στον Ατρόμητο δίνουν στις ομάδες το “μέταλλο” που χρειάζονται για να κάνουν πρωταθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ ως νέο σύνολο, που ακόμη δεν έχει μονταριστεί 100%, έχει ανάγκες από τέτοιες ανατροπές, δηλαδή από νίκες όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο, ώστε να κερδίσει κυρίως σε αυτοπεποίθηση. Λέξη που καθόλου τυχαία την χρησιμοποιεί συχνά ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε κάθε του συνέντευξη, αφού αυτό υποστηρίζει πως λείπει από την ομάδα ώστε να κάνει τη διαφορά.

Πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και μία νίκη εκτός έδρας για να επιβεβαιώσει οτι… μπορεί και εκτός! Έχει ποιότητα, έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά αλλά του λείπει όντως η αυτοπεποίθηση, η αν θέλετε η πίστη ότι μπορεί. Το σύνολο του 48χρονου τεχνικού είναι η καλύτερη ομάδα απ΄ όλες, αλλά ακόμη δεν το έχει δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι όμως ευκαιρία από το ματς στη Νέα Σμύρνη να ξεκινήσει ο Δικέφαλος την αντεπίθεση στον δρόμο προς τον τίτλο. Η αναμέτρηση είναι κομβικής σημασίας, αφού εκτός από τους τρεις βαθμούς θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές.

Το μομέντουμ είναι του ΠΑΟΚ και με νίκη επί του Πανιωνίου θεωρώ ότι η ομάδα θα πάρει… φόρα την κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε πλέον θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του. Μία δυναμική παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες σε Νέα Σμύρνη και Ξάνθη μπορεί να μεταδώσει στους παίκτες του πάθος και τη δύναμη που χρειάζονται για να παίρνουν τέτοιου είδους αγώνες τη στιγμή που μετά από αυτά τα δύο παιχνίδια η Τούμπα θα βάλει τα καλά της και θα γεμίσει ξανά για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Όμως ο Λουτσέσκου θα έχει και ένα ακόμη “όπλο” μαζί του αφού ο εκπληκτικός αυτός παίκτης που ονομάζεται Μαουρίσιο όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί απέναντι στον Πανιώνιο και αν από πλευράς φυσικής κατάστασης είναι καλά, θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να φύγει με το διπλό.

Ο Δικέφαλος έχει ανάγκη από ένα καλό ματς, από μία καλή νίκη εκτός έδρας και τώρα είναι η στιγμή του. Τώρα που είναι πρώτος και οι αντίπαλοι θεωρούν ότι όπως και άλλες φορές δεν θα τα καταφέρει να μείνει εκεί. Αρκεί τίποτα να μην αποπροσανατολίζει την ομάδα, τη διοίκηση, τον κόσμο και όλους όσους αγαπούν τον ΠΑΟΚ και θέλουν αυτό το πρωτάθλημα.  Διότι εμπόδια είναι εκείνα τα πράγματα που βλέπεις, όταν παίρνεις τα μάτια σου απ’ το στόχο. Τον στόχο και τα μάτια σας λοιπόν!

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μαθαίνει πρόγραμμα ο ΠΑΟΚ Β

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Συγκλονισμένοι όλοι στη Φιορεντίνα

Χαλαρή και άνετη η Κ17 του ΠΑΟΚ

Η Ρεάλ έκανε δημόσια καταγγελία

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!