Ο Παπαθεοδώρου για τον Γκος

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βέντσπιλς, αλλά και τον Φιλ Γκος, μίλησε στην Media Day, που διοργάνωσε η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με την Βέντσπιλς:

«Στόχος μας είναι η νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία των τελευταίων αγώνων. Το γκρουπ είναι ανοιχτό. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να ελπίζουμε ότι θα είμαστε μέσα στις πρώτες τέσσερις ομάδες.

Η Βέντσπιλς είναι εξαιρετική ομάδα με καλό προφίλ εντός κι εκτός. Νίκησε Τενερίφη και Γκαζιαντέπ. Έχει σαφή προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση. Περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι κοντά σε μια ταλαντούχα ομάδα. Έχει σχεδόν πάντα καλές αποφάσεις στην επίθεση. Παίζει συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα. Αυτό πρέπει να το χαλάσουμε, να τους οδηγήσουμε σε βιαστικές επιλογές».

Για τον Γκος και την κατάσταση του:

«Είναι ένας πολύ έμπειρος και συγκροτημένος παίκτης. Είναι ξεκάθαρο το τι μπορεί να μας δώσει, έχει ποιότητα απόφαση και εμπειρία. Έχει έναν ερεθισμό στο γόνατο, δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, αλλά αύριο θεωρώ πως θα είναι έτοιμος».

Για την ετοιμότητα των παικτών του:

«Προχθές φάνηκε πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα να βοηθήσουν κάτι που θα μας δώσει και ποιότητα και ποσότητα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!