Νέα καταγγελία κατά Παναθηναϊκού

Τα χρέη πνίγουν τον Παναθηναϊκό και κάθε μέρα όλο και κάτι νέο… σκάει στην «πράσινη» ΠΑΕ.

Το Αμβούργο κατέθεσε καταγγελία στη FIFA κατά του Παναθηναϊκού και διεκδικεί 350.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» η γερμανική ομάδα κατέθεσε καταγγελία καθώς δεν πήρε το μερίδιό της από τη μετακίνηση του Σουηδού το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Γερμανοί έστειλαν το σχετικό έγγραφο στους «πράσινους», με την πρώην ομάδα του Μπεργκ να αναφέρει στην καταγγελία της πως διατηρούσε το 20% του Σουηδού επιθετικού και διεκδικεί ένα ποσό που φτάνει τις 350.000 ευρώ.

ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ

Εν τω μεταξύ οι νυν παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διατεθειμένοι να υπογράψουν τους διακανονισμούς που τους πρότειναν, καθώς ορισμένοι παράμετροι τους κάνουν να μην θέλουν να δεσμευτούν.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε στους ποδοσφαιριστές τα έγγραφα των διακανονισμών για τη δόση του Οκτωβρίου, με την πρόταση που έχει γίνει για την αποπληρωμή να αφορά 40% τώρα και 60% στις 2 Φεβρουαρίου από την είσπραξη της δόσης του Μπεργκ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διάθεση να υπογράψουν τους διακανονισμούς, που τους δόθηκαν από την ΠΑΕ.

Αυτό που απασχολεί τους παίκτες είναι πως αν υπογράψουν θα είναι «δεμένοι» κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου και σε περίπτωση που τα πράγματα χειροτερέψουν στην ομάδα, τότε δεν θα μπορούν να διεκδικήσουν την ελευθερία τους πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος.

Παράλληλα στο τέλος του Δεκέμβρη λήγει και η επομένη δόση, η οποία μπορεί να καταβληθεί μέχρι 31 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως στα τέλη του επόμενου μήνα οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται δύο μήνες «μέσα».

Από εκεί και πέρα, άλλη μία σημαντική παράμετρος που κάνει τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να μην βάζουν την υπογραφή τους είναι πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η Αλ Αΐν θα δώσει στην ώρα της τη δόση για τον Μπεργκ.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν πως οι «πράσινοι» θα καταθέσουν προσφυγές. Στο Κορωπί έγιναν συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα και οι περισσότεροι έδειξαν διάθεση να βάλουν πλάτη, χωρίς ωστόσο να δεσμευτούν υπογράφοντας κάποιο έγγραφο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!