Έτσι το είδε ο Παπαθεοδώρου

Σημαντική χαρακτήρισε την νίκη του ΠΑΟΚ στην Αμαλιάδα επί του Κόροιβου, ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ωστόσο πιστεύει ότι η νίκη θα μπορούσε να έρθει από την κανονική διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 42 χρόνου προπονητή:

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Κόροιβος παρ’ ότι είναι μία νεανική ομάδα του πρωταθλήματος, έχει ένα πάρα πολύ μικρό ρόστερ, πολύ μικρό όριο ηλικίας, είναι μία ομάδα που στο γήπεδό της με την βοήθεια του κόσμου έχει τον τρόπο της να παλεύει, να προσαρμόζεται καλά και να διεκδικεί στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Προσπαθήσαμε αυτό να το περάσουμε και στους παίκτες μας αλλά θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και κυρίως ήμασταν μπροστά λόγω του ότι ο Κόροιβος ήταν λίγο άστοχος. Παρ’ όλα αυτά ελέγξαμε το παιχνίδι για 40 λεπτά, εκτός από ένα-δύο ξεσπάσματα που έκανε ο Κόροιβος και ενώ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι από την κανονική διάρκεια, αλλά έτσι κι αλλιώς πήραμε μία σημαντική νίκη.

Εμείς πρέπει να προχωρήσουμε από εδώ και πέρα στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, να κρατήσουμε αυτή την σημαντική νίκη. Είναι πάρα πολύ όμορφο να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα, ο κόσμος στηρίζει και βοηθά πάρα πολύ την ομάδα, η ομάδα παίζει πάνω από το όριο της και εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια και να καταφέρουν στο τέλος να πετύχουν τους στόχους τους»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!