Κι άλλο Πρωτάθλημα για ΠΑΟΚ!

Λίγο πριν το τέλος του 2017 ο ΠΑΟΚ κατέκτησε ακόμη ένα πρωτάθλημα! Αυτή τη φορά στην άρση βαρών των ανδρών!

Το τμήμα ανδρών της άρσης βαρών του ΑΣ ΠΑΟΚ σημείωσε αυτήν την τεράστια επιτυχία στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ο Δικέφαλος, συγκεντρώνοντας 487 βαθμούς, στέφθηκε Πρωταθλητής, κάτι το οποίο τελευταία φορά είχε πετύχει το 2004.

Σε ατομικό επίπεδο, στην κατηγορία 69kg ξεχώρισε ο Παντελεήμων Κοτσιάδης, ο οποίος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στους Άνδρες και τρία χρυσά στους Νέους!

Ο Κωνσταντίνος Δογάνης στην κατηγορία 56kg στους Άνδρες, κατέκτησε την 3η θέση στο αρασέ, την 4η θέση στο Ζετέ και την 3η θέση στο σύνολο, ενώ αντίστοιχα ο ίδιος αθλητής στην κατηγορία Νέων κατέλαβε τη 2η, 3η και 2η στο σύνολο.

Στην κατηγορία 62kg των Ανδρών, ο Νίκος Κοτσιάδης κατέλαβε την 6η θέση.

Στην κατηγορία 105kg, ο Στρουμπής κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στους Άνδρες, ενώ στην κατηγορία 105+kg, ο αθλητής Χρήστος Σαλτσίδης κατέκτησε δύο χάλκινα.

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σχετική συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο Τμήμα Άρσης Βαρών του Συλλόγου μας, το οποίο κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος 2017, στην κατηγορία Ανδρών.

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές και όλους όσους βρίσκονται δίπλα στο τμήμα και ιδιαίτερα στον Ολυμπιονίκη κ. Παύλο Σαλτσίδη, ο οποίος ως Υπεύθυνος του τμήματος μεταδίδει στους νεότερους αθλητές τις γνώσεις του για το άθλημα, αλλά και την αγάπη για τον ΠΑΟΚ!»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!