«Ο ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο δώρο»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε στο ΕΘΝΟΣΠΟΡ για το καλύτερο δώρο που πήρε ποτέ από τον πατέρα του καθώς και για τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά είπε: «Και τα δυο γκολ μου άρεσαν πάρα πολύ και δεν χορταίνω να τα βλέπω ξανά και ξανά. Επειδή έχω βάλει γκολ σαν το πρώτο, γκολ παρόμοιου στυλ, το δεύτερο (σ.σ. οι ντρίμπλες εντός περιοχής που κατέληξαν στο πλασέ πάνω από τον ξαπλωμένο Διούδη, στο 51′ της αναμέτρησης) μου άρεσε λίγο παραπάνω, διότι μου θυμίζει γκολ που βλέπω στην Ευρώπη από μεγάλους παίκτες και αναρωτιόμουν αν θα έβαζα και εγώ ποτέ τέτοιο γκολ».

Ο πατέρας του Δημήτρη Πέλκα, ο Πρόδρομος, είχε το βράδυ της Κυριακής τα γενέθλιά του και εκείνος του έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε. Όσο για το καλύτερο δώρο που πήρε ο παίκτης του ΠΑΟΚ από τον πατέρα του; «Όταν ήμουν 14, στην ακαδημία που ήμουν, είχε κάνει πρόταση για μένα ο Άρης. Δεν ήθελα να πάω στον Άρη. Όταν ο πατέρας μου ήρθε και μου είπε «θα πάμε στον ΠΑΟΚ» είχα τόση μεγάλη χαρά, και για μένα ήταν το καλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ποτέ…».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!