Όλα θα κριθούν στο νήμα!

Λιγότερες από 24 ώρες έχουν μείνει για τη λήξη της ψηφοφορίας για τη συμμετοχή 20 ανθρώπων απ’ όλον τον κόσμο στον ετήσιο αγώνα «Fjällräven Polar», στον οποίο θα διασχίσουν τον Αρκτικό Κύκλο με έλκηθρο.

Ο ΠΑΟΚτσής, Βαγγέλης Βασιλειάδης, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (12/12) στη 2η θέση στην περιφέρεια της Μεσογείου, αλλά με ένα… «ΠΑΟΚτσήδικο» ντεμαράζ ξαναπέρασε πρώτος, αφήνοντας πίσω του τη Μόνικα Ρολντάο Αλμέιδα από την Πορτογαλία.

Η διαφορά δεν είναι μεγάλη (είναι περίπου στους 250 ψήφους) και έτσι ο Βαγγέλης θα χρειαστεί τη στήριξη όλων στο τελικό «σπριντ», για να παραμείνει στην κορυφή και να κερδίσει τη θέση για το ταξίδι, καθώς η διαδικασία θα ολοκληρωθεί αύριο (14/12) Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι.

Και αν τα καταφέρει, τότε σίγουρα θα υψώσει τη σημαία του ΠΑΟΚ κάτω από το Βόρειο Σέλας!

Η διαδικασία για να στηριχθεί ο Βαγγέλης Βασιλειάδης είναι απλή:

Κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (εδώ) και συνδέεστε μέσω facebook (αν δεν είστε ήδη συνδεδεμένοι). Μετά πατάτε VOTE στην συμμετοχή του Βαγγέλη Βασιλειάδη, και έτσι τον στηρίζετε για να μπει στον αγώνα!

«Όποιος μπορεί ας κοινοποιήσει τη συμμετοχή μου στην ψηφοφορία για να μπω στον αγώνα», επισήμανε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!