«Ο καλός ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν»

Οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ Βεργίνα ΤV Κώστας Γουργούμης, Άκης Κυπραίος και Βαγγέλης Αραμπατζής μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα καθώς και για τους στόχους της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο επίσημο σάιτ του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Κώστας Γουργούμης: «Μέχρι τώρα έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο στο ελληνικό πρωτάθλημα.Το ίδιο θέλουμε να δείξουμε και με το Χιλιώτη Δράμας. Πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια άσχετα με την βαθμολογική θέση του αντίπαλου. Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι κυπέλλου με την ΧΑΝΘ πρέπει να προσέξουμε καθώς ο θεσμός του κυπέλλου έχει δείξει στο παρελθόν πώς είναι θεσμός των εκπλήξεων. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να μην αφήσουμε λεπτό των αντίπαλό να πιστέψει πως μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη. Ένας καλός ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Άκης Κυπραίος: «Μέχρι τώρα έχουμε διανύσει μια αρκετά καλή πορεία στο πρωτάθλημα, που θέλουμε να κλείσει με ακόμη μια νίκη στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Έχουμε βρει τα πατήματά μας και αυτό θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην συνέχεια. Το παιχνίδι του κυπέλλου δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Είναι ένας θεσμός εκπλήξεων και θα πρέπει να είμαστε 100% σοβαροί και συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας και στο κύπελλο».

Βαγγέλης Αραμπατζής:
«Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, έχουμε καλή ψυχολογία μετά από ένα δύσκολο διπλό που καταφέραμε να πάρουμε μέσα στο Άργος και τώρα ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Δράμα! Όσο για το κύπελλο πρέπει να προσέξουμε τη ΧΑΝΘ, να είμαστε σοβαροί και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!