Έχει… δρόμο ακόμα ο Λέβέκ

Ο Ντοριάν Λεβέκ χειρουργήθηκε την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, καθώς έπειτα από εξετάσεις που είχε υποβληθεί διαπιστώθηκε πως κάποιοι παλιοί τραυματισμοί του άφησαν έναν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο.

Αυτά είναι συνηθισμένα ευρήματα, σε άλλο μέρος από εκείνο που είχε τις προηγούμενες ενοχλήσεις και έτσι αποφασίστηκε να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση καθαρισμού.

Η επέμβαση σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Γάλλων γιατρών ήταν επιτυχής και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στη δράση υπό φυσιολογικές συνθήκες σε τρεις μήνες.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ το πρωί της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε το κέντρο αποκατάστασης CERS Saint Raphael (πρόκειται για το καλύτερο στη Γαλλία0, έτσι ώστε να ξεκινήσει την αποθεραπεία του.

Ο Λεβέκ έχει πολύ καιρό ακόμα μπροστά του μέχρι την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου να έχει αποφασίσει πως δεν θα πιέσει τον παίκτη να επιστρέψει γρηγορότερα, καθώς η επιθυμία των ανθρώπων των «ασπρόμαυρων» είναι ο παίκτης να προπονηθεί μόλις θα είναι 100% έτοιμος.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!