«Ασπρόμαυρες» ευχές από Ν. Υόρκη!

Με ένα όμορφο και ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του στο Facebook, o Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης στέλνει τις ευχές του στην «ασπρόμαυρη» οικογένεια, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχαριστώντας άπαντες για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Εκ μέρους του προέδρου,του διοικητικού συμβουλίου και όλων των μελών του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους φίλους του κλαμπ Καλές Γιορτές , Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!!!

Ευχαριστούμε όλους εσάς που με την συμπαράσταση σας είτε από κοντά είτε από μακρυά μας δώσατε δύναμη για να μεγαλώσουμε τον σύλλογο μας εδώ στην ξενιτιά σε μια ασπρόμαυρη ιδέα που μας ενώνει για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο που λέγεται ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του μεγάλου ανθρώπου και προέδρου του ΠΑΟΚ μας Ιβαν Σαββιδη!!!

Οι συμπαράσταση σας και τα μηνύματα από όλο τον κόσμο που λαμβάνουμε είναι συγκλονιστικά και μας δίνουν δύναμη και μας γεμίζουν ευθύνες για την συνέχιση αυτού του κλαμπ που με τόσο κόπο ,ιδρώτα και αγάπη για τον ΠΑΟΚ ξαναγεννήθηκε από κάποια παιδιά!!!
Τα καλύτερα για τον ΠΑΟΚ μας Χρονια έρχονται!!!! Καλή και ασπρόμαυρη Χρονια λοιπόν σε όλα τα ΠΑΟΚια του κόσμου!!!

ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!