Μην προκαλείτε τον ΠΑΟΚ

Η ποδοσφαιρική ιστορία αυτού του τόπου, είναι γεμάτη από παραδείγματα «αρπαγής» παικτών του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Αναρίθμητα παραδείγματα.

Επανέρχομαι από την… κραιπάλη των Χριστουγέννων, με ευχές για χρόνια πολλά, καλά, γεμάτα υγεία, σε όλο τον κόσμο.

Τις ευχές για το νέο χρόνο θα τις μοιραστώ μαζί σας, παραμονές της αυγής του νέου έτους.

Μέχρι τότε θα… απολαμβάνω όσους θέλουν να… καθήσουν τον ΠΑΟΚ στο σκαμνί για να του κάνουν… μαθήματα συμπεριφοράς. Όσους δεν ξέρουν ποδοσφαιρική ιστορία τους συγχωρώ. Όσους ξέρουν όμως, δεν μπορώ να τους ανεχτώ.

Πήρα αφορμή για σχόλιο, από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προσφυγή που κατέθεσε ο Χουλτ σε συνδυασμό με το φιλολογικό –για την ώρα- ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σουηδό.

Είχε προηγηθεί –το επίσης φιλολογικό για την ώρα- ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την περίπτωση του Μολέδο, που σημειώνω ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Γενάρη έχει δικαίωμα να διαπραγματευθεί ελεύθερα, αποφασίζοντας για την επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε λοιπόν και οι ανιστόρητοι και οι υπόλοιποι που ξέρετε αλλά, σφυρίζετε αδιάφορα. Η ποδοσφαιρική ιστορία αυτού του τόπου, είναι γεμάτη από παραδείγματα «αρπαγής» παικτών του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναικό και την ΑΕΚ. Αναρίθμητα παραδείγματα.

Θα μπορούσα να γράφω μέρες ατελείωτες για περιπτώσεις παικτών που τελείωναν τα συμβόλαια τους με τον ΠΑΟΚ και οι ομάδες της Αθήνας τους προσέγγισαν και κατάφεραν να τους πείσουν να αλλάξουν ποδοσφαιρική στέγη.

Θα μπορούσα επίσης να γράφω άλλες τόσες μέρες για περιπτώσεις παικτών που οι ομάδες της Αθήνας, βρήκαν τρόπο να τους αποδεσμεύσουν από τον ΠΑΟΚ για να τους αποκτήσουν. Πότε εκμεταλλευόμενες τα οικονομικά προβλήματα του Δικεφάλου και πότε ποντάροντας στην οικονομική απληστία των παικτών.

Δεν ξέρω πιο ήταν το πιο βαρύ… αδίκημα σε βάρος του ΠΑΟΚ επί δεκαετίες. Ούτε μπορώ να προσεγγίσω με ακρίβεια την ομάδα που φέρθηκε με το χειρότερο τρόπο στον Δικέφαλο. Δεν έχει και μεγάλη σημασία νομίζω. Αυτό διαβάζαμε σε κάθε περίπτωση είναι ότι… «ζούμε στα σκληρά χρόνια του επαγγελματισμού και ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει επενδυτή, να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα, για να μην αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα».

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!