«Το απόλαυσα!»

Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την νίκη τoυ Δικεφάλου, παρουσιάστηκε ο Ντάρνελ Τζάσκον μετά το τέλος του αγώνα, όπου ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 77-71 τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για τον αγώνα :

«Το απόλαυσα, είχαμε συγκέντρωση. Ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής για να κερδίσουμε το παιχνίδι.»

Για το ότι αντιμετώπισα παίκτες υψηλού επιπέδου :

«Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη φορά που αντιμετώπισα παίκτες σαν τον Ολυμπιακό. Στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι παίκτες και αν βγάλεις την σωστή ενέργεια μπορείς να κερδίσεις.»

Για το τι του ζητήθηκε να κάνει στο παιχνίδι :

«Αυτό που συζητήσαμε με τους προπονητές, ήταν να διαβάσω την αντίπαλη άμυνα και όταν δεν μπορούσα να παίξουμε όσο καλύτερα και να βρούμε τις λύσεις.»

Για το αν μπήκε στο κλίμα της ομάδας :

«Ειλικρινά είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Ο προπονητής μου είπε από την αρχή να παίζω δυνατά και με πολύ ενέργεια.»

Για το πότε θα είναι 100% έτοιμος :

«Το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν στις 19 Νοεμβρίου. Είναι διαφορετικό το να παίζεις στις προπονήσεις από τους αγώνες. Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να έρθω σε καλή κατάσταση, αλλά όσα λεπτά μου δίνει ο προπονητής θα προσπαθώ για το καλύτερο.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!