Συνάντηση ΠΑΟΚ-Μολέδο!

Ο πρώτος κύκλος επαφών ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ροντρίγκο Μολέδο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην Αθήνα.

Ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην πρωτεύουσα όπου είχε συνάντηση αρκετών ωρών με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο που εκπροσώπησε την πλευρά των «πρασίνων».

Όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το INPAOK (δείτε εδώ) αυτό που προέκυψε από το μίτινγκ που είχαν οι δύο πλευρές είναι πως ο Μολέδο μπορεί να έρθει στη Θεσσαλονίκη με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι.

Στόχος των ανθρώπων του Δικέφαλου είναι να φέρουν τον παίκτη στην Τούμπα έως το καλοκαίρι, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις μαζί του, να δει τι εστί ΠΑΟΚ και να γνωρίσει καλύτερα τη Θεσσαλονίκη, ώστε μετά να τον «ψήσουν» να υπογράψει στην ομάδα και για τα επόμενα χρόνια (αφού βρεθεί μια φόρμουλα με την Ιντερνασιονάλ).

Στον Δικέφαλο ενημερώθηκαν για την ανακοίνωση του συλλόγου από τη Βραζιλία (δείτε εδώ) και τονίζουν πως είναι μία κίνηση τακτικής από την πλευρά της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε, έτσι ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις, μιας και έχει ενημερωθεί για τις κινήσεις των «ασπρόμαυρων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του INPAOK, για αυτό ακριβώς το λόγο το πρωί της Πέμπτης 11/1 Λούμπος Μίχελ και Ροντρίγκο Μολέδο θα συναντηθούν με στόχο να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Πάντως, πλέον και ο Παναθηναϊκός πιέζει και αυτός τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να γίνει κάτοικος Τούμπας έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Όπως γίνεται κατανοητό η Πέμπτη είναι κρίσιμη ημέρα για το θέμα του Μολέδο με τους ανθρώπους του Δικεφάλου ωστόσο, να είναι αισιόδοξοι πως τελικά ο κεντρικός αμυντικός από τη Λατινική Αμερική θα ντυθεί στα ασπρόμαυρα αρχικά με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι θα προσπαθήσoυν να βρουν τη «χρυσή τομή» με την Ιντερνασιονάλ.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!